Este oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas. Ce mesaj a postat vedeta pe Instagram

19.07.2022, 13:03

Celebrul cuplu format din Jennifer Lopez și Ben Affleck s-a căsătorit în acest weekend în Las Vegas, la 18 ani după ce prima lor idilă a eșuat, potrivit unor documente judiciare. Cuplul s-a căsătorit sâmbătă, potrivit unui certificat de căsătorie pe care l-au depus în Clark County, Nevada, care a fost văzut de AFP.

JLo, în vârstă de 52 de ani, și Ben, în vârstă de 49 de ani, au făcut nunta.

Potrivit unor documente judiciare obținute de către publicație, cuplul a solicitat o licență de căsătorie în Clark County, Nevada.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit

Biroul de înregistrare din Clark County Recorder’s Office a dezvăluit că este posibil ca vedeta pop să își schimbe numele în: “Jennifer Affleck”.

Licența de căsătorie ar fi fost făcută sâmbătă, 16 iulie.

Vedeta a dat vestea

Licența a fost ținută pe numele legal al celor doi: Benjamin Geza Affleck și Jennifer Lynn Lopez. O sursă legată de presupusul cuplu căsătorit a confirmat pentru site că aceștia s-au căsătorit într-adevăr.

Vedetele și-au spus “Da” în timp ce se aflau în Vegas.

JLo însăși avea să confirme ulterior nunta, numind-o “cea mai frumoasă noapte din viața noastră” și împărtășind și fotografii intime.

„Este adevărat ce se spune: „Tot ce ai nevoie este dragoste”, a scris ea. „Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare.”

Relația lor a început atunci când JLo și Ben au început să se întâlnească în 2002, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al comediei romantice Gigli.

Cu toate acestea, în 2004, cei doi au rupt logodna.

Povestea lor de dragoste a progresat atunci când și-au reluat relația în luna mai.

S-au împăcat după ce actrița din Hustlers s-a despărțit de fostul star al echipei Yankees, Alex “A-Rod'” Rodriguez, 46 de ani, în aprilie 2021.

JLo și Alex și-au început relația în 2017 și s-au logodit doi ani mai târziu, înainte de a se despărți.

După ce cântăreața Jenny From The Block a rupt logodna cu fostul atlet, ea și Ben au început să se întâlnească din nou.

Anterior, ei au luat-o pe drumuri separate, deoarece au avut alte relații, s-au căsătorit cu alte persoane și au avut urmași.

Lopez a fost logodită de mai multe ori. Între 2004 și 2014, ea a fost căsătorită cu cântărețul Marc Anthony, cei doi au doi copii împreună. Aceasta va fi a patra ei căsătorie.

Affleck a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner din 2005 până în 2018 și au trei copii împreună.

 

 

citește și...