Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, fericit tare alături de noua iubită. Cum au fost surprinși cei doi

14.09.2020, 08:56
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, fericit tare alături de noua iubită. Cum au fost surprinși cei doi
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, fericit tare alături de noua iubită. Cum au fost surprinși cei doi

Fostul soț al cântăreței Anca Țurcașiu, medicul stomatolog Cristian Georgescu, a fost surprins în ipostaze tandre alături de noua iubită, într-un mall din Capitală.

La doar câteva luni de la separarea de Anca Țurcașiu, Cristian Georgescu trăiește o nouă poveste de dragoste. Paparazzi Cancan.ro l-a surprins pe fostul soț al cântăreței Anca Țurcașiu alături de noua lui iubită, o blondă alături de care Cristian Georgescu radiază de fericire.

Cei doi s-au întâlnit într-un mall cu tânăra respectivă, de care pare că e îndrăgostit lulea. Cei doi au fost surprinși în ipostaze pline de tandrețe, îmbrățișându-se și sărutându-se fără să le pese de ochii curioșilor.

Blonda care i-a cucerit inima lui Cristian Georgescu se pare că are și un copil, micuțul fiind extrem de atașat de fostul partener de viață al Ancăi Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook în data de 20 iulie 2020.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a transmis artista în mediul online.

citește și...