Primul lucru pe care l-a făcut Marcel Pavel după ce s-a vindecat de coronavirus

03.07.2020, 22:46
Primul lucru pe care l-a făcut Marcel Pavel după ce s-a vindecat de coronavirus
Marcel Pavel a fost externat din spital, după ce ultimele două săptămâni le-a petrecut izolat

Marcel Pavel a fost externat din spital, după ce ultimele două săptămâni le-a petrecut izolat, infectat cu coronavirus. Artistul a ajuns acasă fix în ziua în care fiica lui a împlinit 7 ani. Și colegii lui de la emisiunea ‘Te cunosc de Undeva’, difuzată pe Antena 1, s-au îmbolnăvit.

Marcel Pavel a ieșit din spital

Artistul a fost luat cu izoleta și dus la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. El a mărturisit, de pe patul de spital, că a trecut prin momente cumplite. După ce a fost internat, Marcel Pavel s-a simțit tot mai rău, iar medicii i-au pus masca de oxigen pentru a respira.

‘În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului Matei Balş, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune!’, spunea cântărețul.

Unde a evadat

Acum, artistul se simte mai bine, așa că a decis să plece să se relaxeze cu familia la Câmpulung Muscel, orașul său de suflet. Pe rețelele de socializare, el a postat un mesaj pentru cei care îl urmăresc.

„Bună seara, dragi prieteni! Prima zi de relaxare în orașul Câmpulung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor! -“CERAMUS”- Clung Muscel”, a scris Marcel Pavel pe Instagram.

Filmările pentru emisiunea ‘Te cunosc de Undeva’ se reiau, iar acum vedetele se pot întoarce pe platouri.

‘A fost făcută o igienizare riguroasă, totul a fost dezinfectat milimetric. S-au luat măsuri și mai serioase de protecție și prevenție, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată. Filmările trebuie să se reia, viața trebuie să își reia cursul, telespectatorii așteaptă cu nerăbdare începerea noului sezon al emisiunii. Vorbim, totuși, de una dintre cele mai urmărite emisiuni din România’, susțin surse din Antena 1 pentru Impact.ro. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bună seara, dragi prieteni! Prima zi de relaxare în orașul Clung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor! -“CERAMUS”- Clung Muscel

O postare distribuită de Marcel Pavel Official (@marcelpavelofficial) pe

citește și...