Ce avere a strâns Marcel Pavel din concerte! Solistul își permite orice moft

02.07.2020, 12:23
Ce avere a strâns Marcel Pavel din concerte! Solistul își permite orice moft
Ce avere a strâns Marcel Pavel din concerte! Solistul își permite orice moft

În ultimele săptămâni, Marcel Pavel a trecut prin momente dificile! Solistul a fost confirmat cu coronavirus și a stat internat în spital aproape trei săptămâni. Miercuri, 1 iulie, artistul a fos externat de la Institutul ”Matei Balș” din Capitală și a mărturisit că se simte bine.

‘Cel mai important lucru este acela că se simte bine, că nu mai are stările acelea legate de imposibilitatea de a respira normal sau de a avea dureri. Totul este în regulă și Marcel poate să revină la viața normală de familie, dar și cea profesională’, au povestit prietenii artistului pentru Wowbiz.

A avut coronavirus

Deși a revenit la familia lui, Marcel Pavel se confruntă acum și cu probleme financiare. Pandemia de coronavirus i-a afectat afacerile, drept urmare și veniturile sale au scăzut. Concertele și petreceri private au fost anulate, așa că Marcel Pavel a pierdut mulți bani. În urmă cu ceva timp, cântărețul mărturisea că el era singurul membru care întreținea familia.

‘Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați’, declara Marcel Pavel într-o emisiune moderată de Cristi Brancu.

Ce avere are Marcel Pavel

Cu toate acestea, Marcel Pavel a reușit să strângă sume frumușele în ultimii ani. În schimb, solistul susține că nu are nici avion la scară şi nici milioane de euro în cont.

‘Din păcate sau din nefericire, deţin doar o casă din 2001, 4 hectare de teren agricol şi două maşini achiziţionate acum 10 ani. Una dintre ele este cumpărată la mâna a doua, iar cealaltă, tot de 10 ani este înregistrată pe firmă şi achiziţionată în leasing, achitată pe parcursul a 5 ani; are bancheta din spate roasă de vreme. Nu-mi permit să schimb maşina, dar măcar bancheta… Casa e cumpărată cu ajutorul socrilor. Am vândut şi un apartament şi aşa am avut pentru casă‘, a declarat Marcel Pavel pentru Click.

‘Cea mai mare avere sunt familia şi copiii mei! Nu am Rolls-Royce, nici avion şi nici milioane de euro în cont, cu toate că un artist de talia mea, dacă ar fi fost într-o altă ţară civilizată, la munca pe care am depus-o de-a lungul anilor şi, de ce nu, la valoarea pe care o am ca artist, ar fi trebuit să am avion la scară’, a mai adăugat solistul.

A fost verificat de ANAF

În 2015, Marcel Pavel a intrat în atenţia inspectorilor ANAF, după ce instituția a decis să verifice cum s-au îmbogăţit unii români, în special artistul. Atunci, Fiscul l-a încadrat în lotul de 300 de români cu averi suspecte, verificaţi cu prioritate.

Marcel Pavel  unul dintre cei mai bine plătiţi artişti. Pentru un singur concert, el ia în jur de 3000 de euro.

‘Nu am nimic de ascuns. Nu am primit nici o sesizare în acest sens. ANAF este un organ de stat, care trebuie să-şi facă datoria. Spre deosebire de alţii, cânt doar pe factură’, mai spunea el pentru Click!

citește și...