Primul loc de muncă al lui Dan Negru. ”Eram praf, praf!”

16.08.2021, 16:25
Primul loc de muncă al lui Dan Negru. ”Eram praf, praf!”
Primul loc de muncă al lui Dan Negru. ”Eram praf, praf!”

Dan Negru, în vârstă de 50 de ani, este cunoscut publicului din postura de prezentator de televiziune. Însă, înainte de a deveni cunoscut acesta a activat într-un alt domeniu. Despre primul său loc de muncă a dat detalii moderatorul de la Antena 1 în cadrul unâei emisiuni. ”Eram praf, praf!”, a mărturisit el.

Dan Negru are o carieră impresionantă în televiziune. A moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de mare succes la public.

Însă, înainte de a deven celebru, Dan Negru a lucrat în contabilitate, după cum a dezvăluit la o emisiune de televiziune.

Primul loc de muncă al lui Dan Negru.  ”Nu mă pricepeam la nimic”

Dan Negru a fost contabil în cadrul Spitalului „Victor Babeș”, imediat după ce a absolvit Liceul Economic.

„La începuturile mele am lucrat la Spitalul ”Victor Babeș” și făceam contabilitate. Am lucrat doar câteva luni. Terminasem un liceu economic și eram trimiși spre contabilitate. Dar eram praf, praf! Nu mă pricepeam la nimic. Apoi m-am angajat la Radio Timișoara și am intrat în televiziune”, a dezvăluit Dan Negru, potrivit spynews.ro.

Dan Negru este căsătorit și are doi copii

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan. Prezentatorul a făcut declarații despre partenera sa de viață într-un interviu.  Dan Negru a dezvăluit că a cunoscut-o pe soția sa pe vemea când aceasta era studentă. ”Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a spus el.

Dan Negru a vorbit și despre nunta lor. ”Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia”, a completat prezentatorul de televiziune.

 

citește și...