Primul loc de muncă al Andreei Mantea. ”Am înghițit în sec și-am zis că da”

15.04.2021, 15:57
Primul loc de muncă al Andreei Mantea. ”Am înghițit în sec și-am zis că da”
Primul loc de muncă al Andeei Mantea. ”Am înghițit în sec și-am zis că da”

Andreea Mantea a dezvăluit care a fost primul ei loc de muncă înainte de a deveni celebră.

Andreea Mantea este astăzi una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. Însă, înainte de a deveni cunoscută, Andreea Mantea și-a câștigat primii bani lucrând într-un restaurant.

”Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: ”Da”. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc.”, a dezvăluit Andreea Mantea într-un interviu pentru publicația Formula AS, citată de revista Viva.

Andreea Mantea este mama unui  băiețel

 

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

La o emisiune de televiziune, Andreea Mantea a vorbit despre faptul că a fost nevoită să-l ia pe David peste tot cu ea la filmări.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor”, a explicat vedeta.

citește și...