Primele imagini cu Shakira, după apariția pozei cu Gerard Pique și o altă femeie

22.06.2022, 17:38

Shakira și-a arătat starea din ultimele săptămâni în timp ce a fost fotografiată conducând spre casă în Barcelona, marți. Cântăreața columbiană, în vârstă de 45 de ani, arăta dezamăgită când a urcat la volan, la câteva zile după ce soțul ei Gerard Pique a fost fotografiat cu o femeie misterioasă la petrecerea de la Stockholm.

Vedeta și fundașul Barcelonei, care au doi copii în comun, au anunțat că se despart luna trecută.

Purtând un machiaj minimal, Shakira nu a reușit să arate un zâmbet în timp ce a mers cu mașina spre casa ei marți.

Primele imagini cu Shakira

Sunt primele imagini cu Shakira, după apariția pozei cu Gerard Pique alături de o altă femeie, la o petrecere în Suedia.

În vecinătatea casei artistei din Columbia au apărut luni de dimineață mai multe mesaje graffiti în care Shakira a fost ironizată.De fapt, în fața casei au fost postate mai multe mesaje, în limba engleză, dedicate cântăreței.

Shakira a fost ironizată

”Te iubesc, femeie drăguță!”, ”Vin după tine, iubirea mea” sau ”Sunt gata să mă căsătoresc cu tine chiar acum și te sustin”, au fost mesajele care au apărut în fața casei artistei.

Deși artistul columbian intenționează să se stabilească la Miami, fotbalistul și-a petrecut câteva zile libere la Stockholm, înainte de a începe presezonul cu Barcelona peste două săptămâni.

Pique a fost în Suedia, unde a fost invitat de CEO-ul Spotify, noul sponsor al Barcelonei.

La doar câteva zile de când a apărut informația că cei doi s-au separat, fotbalistul și artista columbiană au transmis un comunicat către agenția de presă EFE prin care au confirmat acest lucru.

“Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul celor doi, citat de Mundo Deportivo.

Infidelitatea ar fi dus la ruptura dintre cei doi. Mai exact, se pare că artista columbiană și-ar fi prins partenerul cu o altă femeie.

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, de șase ani.
citește și...