Primele imagini cu momentul în care Cristina Joia a fost lovită dur. Video șocant din magazin

14.11.2020, 23:14
Primele imagini cu momentul în care Cristina Joia a fost lovită dur. Video șocant din magazin
Primele imagini cu momentul în care Cristina Joia a fost lovită dur. Video șocant din magazin

Au apărut primele imagini cu momentul în care Cristina Joia, designerul emisiunii ‘Visuri la Cheie’, a fost lovitură dur de o altă femeie, într-un supermarket din Capitală. 

Cazul designerului Cristina Joia a șocat pe toată lumea! La câteva zile de la incident, au apărut și imaginile care dovedesc modul violent în care agresoarea a acționat, când a lovit-o pe Cristina peste față. Camerele de supraveghere ale magazinului au înregistrat tot.

Din video-ul de 1 minut și 30 de secunde se vede clar cum femeia brunetă o lovește pe Cristina Joia, care cade secerată la podea.

Momentul atacului asupra Cristinei Joia

Totul a început în momentul în care Cristina Joia i-a atras atenția femeii că a parcat neregulamentar, blocând accesul pentru clienții magazinului.

Nicio clipă nu s-a gândit că această discuție avea să devină una violentă. A intrat în magazin să facă cumpărături și nu și-a imaginat că va fi atacată brutal de femeia de 34 de ani.

Cristina Joia a fost lovită brutal în față, iar agresoarea sa a ieșit din magazin ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Victima a rămas întinsă pe jos și a încercat să se șteargă pe față de sânge, timp în care oamenii din magazin au trecut nepăsători pe lângă ea. Vedeta de la PRO TV a fost transportată de urgență la spital, unde a suferit o operație.

A fost operată de urgență

‘Era o mașină parcată pe o trecere de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului. Și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă spre mașină. Am întrebat-o dacă e mașina ei, iar ea mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că nu mă interesează pe mine.

Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coș, eram cu spatele și, când m-am întors, m-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână’, a povestit Cristina Joia pentru Click!

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată preventiv

Polițiștii au reușit să o identifice pe femeia care a rănit-o grav pe Cristina Joia. La audieri, aceasta a spus că Joia i-ar fi ridicat ștergătorul de la mașină și ar fi jignit-o.

În plus, aceasta le-a solicitat judecătorilor de la Tribunalul București să îi permită să fie cercetată în libertate.

citește și...