Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost arestată pentru 30 de zile. Ce le-a recunoscut anchetatorilor

10.11.2020, 18:42
Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost arestată pentru 30 de zile. Ce le-a recunoscut anchetatorilor
Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost arestată pentru 30 de zile. Ce le-a recunoscut anchetatorilor

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost arestată pentru 30 de zile, marți seară, 10 noiembrie. 

Cristina Joia, designerul emisiunii ‘Visuri la cheie’, de la PRO TV, a fost agresată sâmbătă după-amiaza, într-un supermarket din sectorul 4.

Aceasta a primit un pumn în față și a ajuns la spital cu chipul plin de sânge. Ea a suferit o fractură de piramidă nazală și a fost operată. Deși și-a mai revenit din șoc, Cristina Joia încă mai are dureri și este desfigurată. Ea a făcut plângere penală împotriva agresoarei.

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată

‘Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva’, a spus ea pentru Click!

Agresoarea Cristinei Joia se numește Ștefania Andrei și are 34 de ani. Femeia a fost reținută luni seară, iar marți, 10 noiembrie, instanța a decis arestarea ei pentru 30 de zile. Ea a fost identificată pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere și a numărului de la mașină.

Inițial, ea a spus că a lovit-o pe Cristina Joia pentru că a jignit-o și i-a rupt ștergătorul de la mașină, ceea ce ar fi înfuriat-o. După ce și-a petrecut noaptea în arest, aceasta și-a schimbat declarația.

Agresoarea și-a schimbat declarațiile

‘Mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn, într-adevăr’, a spus femeia.

‘Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Dar sunt practic tăiată și oasele din interior secționate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Am început să fim conduși de clanuri de interlopi și să îți fie frică să iei poziție în ceva ce crezi’, a declarat designerul la PRO TV.
După 24 de ore petrecute după gratii, Ștefania Andrei a recunoscut că victima nu i-a rupt ștergătorul de la mașină, doar i l-a ridicat pentru a o atenționa că a parcat în loc nepermis. Bătăușa va fi acuzată de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.
citește și...