Ce spune Alina Vîlcu despre atacul în urma căruia Cristina Joia, colega ei, a fost desfigurată. “Este o situație care mă lasă fără cuvinte”

12.11.2020, 11:00
Ce spune Alina Vîlcu despre atacul în urma căruia Cristina Joia, colega ei, a fost desfigurată. Este o situație care mă lasă fără cuvinte”
Ce spune Alina Vîlcu despre atacul în urma căruia Cristina Joia, colega ei, a fost desfigurată. "Este o situație care mă lasă fără cuvinte”

Alina Vîlcu, care este colegă cu Cristina Joia la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro Tv, a vorbit despre momentele teribile prin care a trecut aceasta după ce a fost bătută de o fameie.

Alina Vîlcu a fost prezentă la emisiunea pe care Cătălin Măruță moderează la Pro TV. Aceasta a vorbit despre drama prin care a trecut colega sa de la ”Visuri la Cheia”, Cristina Joia, care a fost bătută crunt de o femeie în weekend. “Este o situație care mă lasă fără cuvinte. Când tragi alături de un om atâta timp se leagă o conexiune. Nu vreau să insist să o sun, pentru că mă pun eu în locul ei. Am vorbit cu ea prin mesaje și are nevoie de liniște”, a declarat Alina Vîlcu.

”Am aflat cumva… Eu sâmbătă și duminică am accesul închis la internet. Duminică dimineața mi-a scris o prietenă și mi-a spus: ”ce face colega ta?”. Și după aceea am aflat. Dar șocul adevărat este cumva legat de faptul că realizezi că perioada asta scoate din oameni niște lucruri care sunt în mulți dintre ei adânc ascunse, sentimente de agresivitate și de violențe extreme, cu care poate mulți dintre noi nu știm ce să facem și atunci, iată, se întâmplă situații de viață în care oamenii sunt tăvăliți și răniți”, a mai declarat Alina Vîlcu.

Ce s-a întâmplat cu Cristina Joia

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază în weekend, după ce a fost bătută de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni. Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență.

”Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, a declarat aceasta.

Polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Aceasta se numește Ștefania A. și are 34 de ani. A fost reținută de polițiști pe baza imaginilor surprinse de camerele video din zona magazinului. Femeia va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

citește și...