Alina Ceușan a aflat sexul bebelușului. Urmează să devină mămică pentru prima oară

25.06.2020, 12:33
Alina Ceușan a aflat sexul bebelușului. Urmează să devină mămică pentru prima oară
Alina Ceușan a aflat sexul bebelușului. Urmează să devină mămică pentru prima oară

Alina Ceușan este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Vedeta a aflat sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume.

Alina Ceușan și partenerul ei de viață, Raul, urmează să devină părinți pentru prima oară.

Alina Ceuşan a dezvăluit pentru revista Elle că ea şi soţul său vor avea un băieţel.

“Raul, avem un copil, this is real”, vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băieţel… Raul este un bărbat complet şi atât de bine crescut şi de charismatic, priceput la toate, şi totuşi cu o viziune artistică, încât mi-aş dori să ia tot ce-i mai bun de la el. (…) Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi şi cei apropiaţi nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziţie de la „te aşteptăm” la „eşti aici’. (…) În fiecare moment, o să creştem un bărbat aşa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viaţa-n cale, hotărât să ajungă unde îşi propune, dar înţelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanţă. Aşa îl văd”, a declarat Alina Ceușan.

Ce își dorește pentru copilul ei

Alina Ceușan a comentat și despre educația pe care își dorește să i-o dea bebelușului ei.

“Mi-aş dori să aibă reperele simple şi de bun simţ în primul rând, repere cu care am fost şi noi crescuţi. Să ştie să spună mulţumesc, îmi pare rău, te iubesc, toate la momentul potrivit. Să înţeleagă că oamenii şi situaţiile vor veni în viaţa lui cu un rol, că viaţa e scurtă şi trebuie trăită frumos, dar întotdeauna aşa cum îşi doreşte el. Să nu privească prea mult în spate şi mai ales în stânga şi în dreapta, că asta te defocusează de la ceea ce e cu adevărat important pentru tine. Şi va şti, sunt sigură, ce e important pentru el”, a mai spus vedeta.

citește și...