FOTO / Carmen Grebenișan, peste 50.000 de like-uri pentru o fotografie în care apare fără sutien

12.09.2020, 13:57
FOTO / Carmen Grebenișan, peste 50.000 de like-uri pentru o fotografie în care apare fără sutien
Carmen Grebenișan, peste 50.000 de like-uri pentru o fotografie în care apare fără sutien

Carmen Grebenișan a adunat peste 50.000 de like-uri cu o fotografie în care apare fără sutien.

Carmen Grebenișan știe perfect cum să atragă atenția pe rețelele de socializare. Zilele acestea, vedeta a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare la plajă.

Carmen Grebenișțan și-a surprins fanii cu o fotografie de arhivă, realizată în Maldive, în care apare pe plajă și în care nu poartă sutien, având bustul acoperiți cu o frunză foarte mare.

Fotografia postată de Carmen Grebenișan a adunat peste 57.000 de like-uri din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

”Frumoasă”, ”Mâinile sus…”, ”Să vină toamna, să cadă funza…”, ”Ești bine…”, au comentat internauții.

Are un nou iubit de la începutul acestui an

Carmen Grebenișan a rămas fără iubit după emisiunea ”Asia Express”. Însă la scurt timp, blonda a început o nouă relație, cu un tânăr care este mai mic decât ea și este farmacist.

“Suntem din februarie împreună. Am nevoie de confortul ăsta, să știu că am o persoană lângă mine. Lucrurile au avansat într-un mod destul de alert”, a explicat Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan a spus că l-a cunoscut pe actualul ei iubit încă de când avea o relație cu fostul ei partener.

”Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a dezvăluit Carmen Grebenișan.

A participat la ”Asia Express” alături de Alina Ceușan

Carmen Grebenisan a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, competiție care a fost căștigată de chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Carmen Grebenișan a făcut echipă cu buna ei prietenă, Alina Ceușan, cele două formând una dintre cele mai competitive echipe din concurs.

 

citește și...