Primele declarații ale Oanei Mizil după scandalul cu Marian Vanghelie. ”În orice familie există momente de tensiune”

28.07.2021, 11:22
Primele declarații ale Oanei Mizil după scandalul cu Marian Vanghelie. ”În orice familie există momente de tensiune”
Primele declarații ale Oanei Mizil după scandalul cu Marian Vanghelie. ”În orice familie există momente de tensiune”

Oana Mizil a făcut declarații după ce, în urmă cu câteva zile,  a ajuns la spital după ce a fost agresată de fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie. Acesta a explicat ce s-a întâmplat între ea și partenerul său de viață. ”În orice familie există momente de tensiune” , a declarat oana Mizil despre inciodentul dintre ea și Marian Vanghelie.

Oana Mizil a ajuns, în urmă cu câteva zile, la spital, după ce a fost agresată de partenerul său, Marian Vanghelie. Se pare că doctorii de la spitalul Elias, acolo unde a ajuns Oana Mizil sâmbătă seară, sunt cei care au alertat poliția. Aceasta ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe. Împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Ulterior, Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție emis pe numele acestuia.

Oana Mizil a făcut acum declarații despre ce s-a întâmplat între ea și partenerul ei de viață. Oana Mizil și Marian Vanghelie formează un cuplu din anul 2012 și au împreună o fetiță, Maria.  „Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat”, a declarat Oana Mizil la Antena 3, potrivit spynews.ro.

Primele declarații ale Oanei Mizil după scandalul cu Marian Vanghelie. ”Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut”

„Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a mai spus aceasta.

Oana Mizil a declarat, la România TV, că rămâne alături de Marian Vanghelie și chiar își mai dorește un copil: ”A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susţin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria îşi doreşte încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulţumim cu ce avem”.

citește și...