Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție emis pe numele lui Marian Vanghelie! Ce a susținut fostul primar

27.07.2021, 15:17
Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție emis pe numele lui Marian Vanghelie! Ce a susținut fostul primar
Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție emis pe numele lui Marian Vanghelie! Ce a susținut fostul primar

Răsturnare de situație în cazul scandalului dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie. Iubita fostului primar a renunțat la ordinul de protecție emis pe numele acestuia. 

În urmă cu câteva zile, Oana Mizil a sunat la 112 și a ajuns la spitalul Elias din Capitală, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Oana Mizil a fost agresată de Marian Vanghelie

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, se arată în comunicatul Poliției.

În schimb, Marian Vanghelie a recunoscut că s-a certat cu Oana Mizil, însă a mărturisit că nu a agresat-o fizic. Fostul primar susține că cei doi s-au împăcat și că vor pleca împreună la mare, în vacanță.

Vanghelie susține că s-a împăcat cu mama fiicei sale

”Ne-am certat și din cauza cerții pe care am avut-o soției i s-a urcat tensiunea, are o problemă cu tensiunea și având o problemă cu tensiunea ne-am speriat, la un moment dat i se încleștase degetele și am chemat salvarea. Am chemat salvarea, a luat-o salvarea și au dus-o la spital la Elias, iar colegii care au venit au auzit că ne-am certat, am avut un dialog civilizat, eu i-am chemat pe oameni le-am zis că se întâmplă, mi-a zis că să fiu atent că dacă doamna are probleme cu tensiunea. Evident, conform legii, spitalul a chemat poliția că așa e formula medico-legală când pe fond de ceartă se crează un incident se cheamă poliția”, a declarat Marian Vanghelie, conform Spynews.ro.

Marți, 27 iulie, cei doi soți urmau să fie audiați, însă Oana Mizil a luat decizia de a renunța la ordinul de protecție emis pe numele lui Marian Vanghelie.

citește și...