Primele declarații ale lui Pepe, după ce s-a aflat că ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă. ‘Vom discuta în instanță’

23.11.2020, 19:16
Primele declarații ale lui Pepe, după ce s-a aflat că ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă. 'Vom discuta în instanță'
Primele declarații ale lui Pepe, după ce s-a aflat că ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă

Despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă a scos la iveală detalii șocante din familia lor.

Recent, Raluca Pastramă a depus o plângere la Poliție, după ce ar fi fost lovită de Pepe, chiar în plină stradă, în fața fetițelor. Episodul violent ar fi avut loc în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde copilele merg la cursuri de tenis.

Raluca Pastramă a obținut un ordin de restricție împotriva lui Pepe, pentru loviri și alte violențe.

Pepe a lovit-o pe Raluca Pastramă? 

‘Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni’, au declarat surse din Poliție pentru Click!

Deși Raluca Pastramă a afirmat că a fost agresată de artist în urma unei întâlniri pe care au avut-o, Pepe a negat că ar fi fost vreodată agresiv cu mama fiicelor sale. Solistul a făcut primele declarații despre scandal.

‘Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență’, a declarat Pepe pentru Wowbiz.

Ce spun apropiații lor

În schimb, apropiații lor au mărturisit că tensiunile din familia lor erau mai vechi. În timp ce Pepe și-a dorit un divorț liniștit, Raluca Pastramă ar vrea să meargă în instanță pentru custodia micuțelor.

‘Raluca vrea, probabil, să divorțeze în instanță, vrea copiii, cu asta crede că îl are la mână pe Pepe. Discuțiile dintre ei sunt mai vechi, Pepe și-a dorit să fie un divorț liniștit, dar acum nu se mai poate asta. Vor merge în instanță, Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstru, garantat. Pepe are răbdare, vrea să își demonstreze nevinovăția în acest scandal, mai ales că el nu este genul care să agreseze femei și, oricum, nu ar fi făcut-o când știe că toți ochii sunt asupra lor’, au mărturisit surse din apropierea celor doi pentru sursa citată mai sus.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Pepe anunța că s-a despărțit de Raluca Pastramă, pe canalul propriu de YouTube. Din declarațiile solistului a reieșit că bruneta a fost cea care a luat hotărârea de a divorța la notar, de comun acord.

‘Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni’, spunea Pepe în mesajul video.

citește și...