Primele declarații ale lui Marius Elisei după divorțul de Oana Roman. Ce a putut să spună

16.02.2021, 11:41
Primele declarații ale lui Marius Elisei după divorțul de Oana Roman. Ce a putut să spună
Primele declarații ale lui Marius Elisei după divorțul de Oana Roman. Ce a putut să spună

Luni, 15 februarie, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Cei doi au fost căsătoriți timp de șase ani și au împreună o fetiță, Maria Isabela. 

La scurt timp după ce s-au separat oficial, Marius Elisei a făcut primele declarații după divorțul de Oana Roman. Se pare că bărbatul nu a suferit prea mult după despărțirea de fiica lui Petre Roman.

‘Sunt bine. E zi cu soare. Nu pot să vorbesc însă mai mult. Nu sunt într-un loc potrivit”, a spus Marius Elisei pentru Fanatik.

Marius Elisei și Oana Roman s-au separat oficial

Oana Roman tocmai s-a întors dintr-o vacanță de vis petrecută în Egipt, alături de fiica ei. Înainte de a merge la notar, vedeta și-a anunțat fanii virtuali.

‘Am început săptămâna cu treziri la 7 fără un sfert. Am o zi plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce. În același timp este și ziua de naștere a unui prieten foarte bun de-al meu, pe care îl iubesc foarte mult’, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

Marius Elisei a plecat din casa Oanei Roman înainte de Crăciun. Acesta s-a mutat singur, într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman.

Oana Roman nu a vrut să se despartă de Marius Elisei

Într-un interviu pentru emisiunea „Trăirile Andreei Mantea”, de la Kanal D, Oana Roman a precizat că a încercat să își salveze căsnicia.

‘Nu s-a mai putut cu Marius. Nu cred ca mai e cale de împăcare. La începutul anului am făcut tot, m-am reinventat, pentru că nu aveam bani pe pandemie, împreună cu el am făcut site-ul. Nu s-a mai putut cu el, asta e. El făcea munca din spate, era imposibil să fac singură această afacere, care mergea foarte bine în ultima vreme. Marius își mai dorește un copil. Acum poate să-l facă. Nu moare nimeni că își crește singură copilul. Interesul principal e ca Isa sa se dezvolte cum trebuie. Ea a înțeles situația. Ea are o relație foarte ok cu Marius’, declara fiica lui Petre Roman.

citește și...