Primele declarații ale lui Aurel Pădureanu despre moartea Corneliei Catanga. De ce dă vina pe medici

26.03.2021, 10:07
Primele declarații ale lui Aurel Pădureanu despre moartea Corneliei Catanga. De ce dă vina pe medici
Primele declarații ale lui Aurel Pădureanu despre moartea Corneliei Catanga. De ce dă vina pe medici

Cornelia Catanga a murit, vineri dimineață, 26 martie, în urma unui stop cardio-respirator. Când a ajuns la Spitalul Universitar, medicii i-au făcut testul COVID-19, care a ieșit pozitiv.

Din nefericire, solista a murit când medicii au vrut să o intubeze.

Cornelia Catanga a fost transportată la Spitalul Universitar, joi seară, 25 martie. Solista a ajuns în stare critică pe mâinile medicilor. În ciuda eforturilor medicilor, manevrele de resuscitare nu au avut efect.

Aurel Pădureanu nu credea că soția lui are COVID-19

Aurel Pădureanu este foc și pară și spune că soția lui nu avea coronavirus.

‘Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!’, a spus Aurel Pădureanu, pentru Fanatik.

Aurel Pădureanu a cerut ajutor pentru înmormântarea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu chiar a rugat-o pe Mara Bănică să îi dea numărul de telefon al lui Gigi Becali sau al Gabrielei Firea, pentru că își dorește să le ceară ajutorul pentru înmormântarea soției sale, Cornelia Catanga.

“Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a declarat Mara Bănică în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

citește și...