Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. Declarații cutremurătoare: ‘Este o moarte în mizerie’

26.03.2021, 09:46
Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. Declarații cutremurătoare: 'Este o moarte în mizerie'
Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. Declarații cutremurătoare: 'Este o moarte în mizerie'

Cornelia Catanga a decedat, vineri dimineață (26 martie), la Spitalul Universitar din Capitală. Solista de muzică lăutărească a încetat din viață la 63 de ani.

Cornelia Catanga a murit! Soțul ei, Aurel Pădureanu, este devastat și abia își revine din șoc. Bărbatul i-a povestit Marei Bănică că nu are niciun ban pentru înmormântarea soției.

Aurel Pădureanu a cerut ajutor pentru înmormântarea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu chiar a rugat-o pe Mara Bănică să îi dea numărul de telefon al lui Gigi Becali sau al Gabrielei Firea, pentru că își dorește să le ceară ajutorul pentru înmormântarea soției sale, Cornelia Catanga.

“Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a declarat Mara Bănică în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Mara Bănică era apropiată de Cornelia Catanga

Mara Bănică a mai povestit că artista obișnuia să o sune oricând.

“Noi dormeam, era 04.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea: «Mara, a murit Cornelia» . I-am zis: «Linișteste-te» . Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace”, a mai povestit Mara Bănică  la Antena Stars.

citește și...