Primele declarații ale lui Alin Oprea despre divorțul de Larisa Uță! Mărturisiri bombă ale solistului. Cine este actuala iubită

28.08.2020, 11:04
Primele declarații ale lui Alin Oprea despre divorțul de Larisa Uță! Mărturisiri bombă ale solistului. Cine este actuala iubită
Primele declarații ale lui Alin Oprea despre divorțul de Larisa Uță! Mărturisiri bombă ale solistului. Cine este actuala iubită

Alin Oprea și mama copiilor săi, Larisa Uță, au pus punct căsniciei de 23 de ani și urmează să ajungă la tribunal. Și asta pentru că fostul membru al trupei Talisman nu a vrut să îi lase fostei soții numele de Oprea, dar și pentru că nu s-au pus de acord în privința partajului.

‘Nu am putut divorţa. Nu îmi dă voie să port în continuare numele lui. Ne vom vedea la tribunal. Nu e deloc uşor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâţia ani. Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă. Păcat. Mi-e ruşine doar de copiii noştri. Să faci aşa ceva la vârsta asta’, a declarat Larisa pentru Click!

Alin Oprea a rupt tăcerea despre divorț

După ce s-au despărțit, au ieșit la iveală detalii șocante din mariajul celor doi. Prietenii apropiați ai cuplului au mărturisit că femeia a avut de îndurat multe în căsnicia cu Alin Oprea, pentru că artistul era dependent de alcool.

‘Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură’, au susținut aceștia.

Recent, Alin Oprea a oferit primele declarații, într-un interviu pentru Click!, în care a vorbit despre adevăratele motive care au dus la despărțirea de Larisa. De mai bine de doi ani, el are o relație cu o brunetă datorită căreia susține s-a schimbat din toate punctele de vedere.

Se iubește cu o altă femeie

‘Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani. Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic. Iar acum, când au crescut şi pot să spun că se pot descurca şi singuri într-o oarecare măsură, ar fi bine să mai am grijă şi de mine’, a spus Alin Oprea.

Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool. Eu sunt un om asumat, un om sincer, care nu se ascunde după degete şi vreau să lămuresc acest lucru, pentru că mi s-a creat în mod mincinos o imagine de alcoolist. De la a bea de plăcere, cu prietenii, până la a fi alcoolist, este exagerat de mult. Nu am fost niciodată dependent de alcool. Din 2010 până în 2017 am consumat câte un pahar, cu prietenii, pentru a ne simţi bine. Se întâmpla cu anumite ocazii, evenimente, sau la socializare, la un grătar. Şi asta doar seara, când îmi terminam munca. Niciodată ziua sau în timpul programului. Nu cred că m-a văzut cineva beat vreodată, să mă ridice de sub mese. Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate.

Susține că nu a fost alcoolic

Alin Oprea a negat că ar fi fost un alcoolic și dă vina pe fosta soție pentru toate problemele din căsnicie. De asemenea, interpretul a mărturisit că el și-a întreținut întreaga familie, iar Larisa nu a muncit niciodată.

Întreb şi eu oamenii aceştia care ştiu ce înseamnă dependenţa, dacă eram un beţiv, mai realizam atâtea în viaţa asta?! Casă cumpărată de mine în Anglia, copii întreţinuţi la şcoli, haine, mâncare, studii, tot, tot! Casă cumpărată în Bucureşti în care a stat soacră-mea atâţia ani! Soţia mea Larisa nu a muncit o zi şi nu a avut o carte de muncă niciodată până să plece în Anglia. Eu, dacă eram un beţiv care bea până vomita, aşa cum am fost descris, mai făceam atâtea?! Mi se pare ruşinos şi dureros modul în care s-a aruncat cu pietre în mine’, a mai adăugat celebrul artist.

În prezent, solistul trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o brunetă căreia nu a vrut să îi dezvăluie numele.

‘Pot să spun că noua persoană din viaţa mea m-a schimbat. Sunt echilibrat. Mai echilibrat, de fapt! Mai liniştit. Poate că trebuia demult să fiu aşa. Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea. Până acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi stâlp al familiei. Poate că am obosit. Am vrut să mă mai uit şi spre mine’, a mai declarat Alin Oprea în interviul pentru Click! 

 

citește și...