Detalii șocante din mariajul lui Alin Oprea! Câte a îndurat Larisa: ‘După beții, ajungea la spital. Soția îl căra în spate’

17.08.2020, 10:43
Detalii șocante din mariajul lui Alin Oprea! Câte a îndurat Larisa: 'După beții, ajungea la spital. Soția îl căra în spate'
Detalii șocante din mariajul lui Alin Oprea! 'După beții, ajungea la spital. Soția îl căra în spate'

În urmă cu aproape o săptămână, Alin și Larisa Oprea au mers la biroul notarial pentru a divorța, însă lucrurile s-au complicat. Solistul nu a fost de acord ca mama copiilor săi să mai poarte numele Oprea, așa că divorțul se va muta la tribunal, iar judecătorii vor stabili dacă Larisa va mai avea dreptul să se numească așa.

La notar, Larisa Oprea a venit însoțită de cei doi copii, Melissa (17 ani) şi Adrian (21 de ani), ambii studenţi la o facultate de prestigiu din Anglia.

Divorțează după 23 de ani de căsnicie

‘Nu am putut divorţa. Nu îmi dă voie să port în continuare numele lui. Ne vom vedea la tribunal. Nu e deloc uşor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâţia ani. Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă. Păcat. Mi-e ruşine doar de copiii noştri. Să faci aşa ceva la vârsta asta’, a declarat Larisa pentru Click!

După separarea celor doi au ieșit la iveală detalii șocante din mariajul lor. Apropiații cuplului susțin că Larisa Oprea a îndurat ani la rând viciul soțului, băutura. Nu mai este un secret pentru nimeni că Alin Oprea are mari probleme cu alcoolul. Chiar fostul lui coleg de trupă, Tavi Colen, mărturisea că solistul bea în exces.

‘Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens’, spunea Tavi Colen pentru Click!, în urmă cu câțiva ani. 

Alin Oprea, probleme mari cu băutura

În schimb, partenera lui, Larisa, nu a vorbit niciodată despre problemele din căsnicia lor. Se pare că femeia a încercat din răsputeri să își protejeze soțul, deși de multe ori ajungea la spital în comă.

‘Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură. După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte. Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ţinut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin’, au povestit amicii lor pentru Click!

Alin Oprea are o amantă de doi ani

De mai bine de doi ani, Alin Oprea se iubește cu o altă femeie, care a și reușit să îl despartă de Larisa. Solistul nu se mai ferește și s-a afișat cu amanta pe litoralul românesc. În plus, acesta s-a mutat deja cu aceasta. Larisa Oprea a aflat că soțul o înșală abia în luna iunie a acestui an.

‘Totul era bine, Alin era ok, numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut șocul vieții. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înțeleagă cu el, o mințea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut și ei acest lucru și nu știau cum să reacționeze. Bineînțeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relație de doi ani. Omul și-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bunul simț față de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani’, au mai povestit prietenii lor.

citește și...