Reacția copiilor lui Alin Oprea după ce s-a aflat că artistul are amantă. ”Nu-l mai recunosc”

13.08.2020, 09:51
Reacția copiilor lui Alin Oprea după ce s-a aflat că artistul are amantă. ”Nu-l mai recunosc”
Reacția copiilor lui Alin Oprea după ce s-a aflat că artistul are amantă. ”Nu-l mai recunosc”

Copiii cântărețului Alin Oprea nu mai vor să audă de acesta după ce s-a aflat că artistul s-a afișat alături de altă femeie.

Alin Oprea și soția sa, Larisa, se află în pragul divorțului. Cu doi copii mari, Melissa și Adrian – care se află la Londra, Larisa Oprea și soțul ei, Alin Oprea, fostul component al trupei Talisman, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață după 22 de ani de mariaj. Larisa se află la Londra, alături de cei doi copii, în timp ce Alin Oprea a apărut la mare alături de o altă femeie.

Melissa şi Adrian refuză să mai vorbească cu tatăl lor după ce s-a aflat că acesta are amantă de doi ani.

“Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutaţi, nu le venea să creadă, apoi după ce au conştientizat şi au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, şi felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuţiile. Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu ştim ce i-a făcut amanta dar parcă e venit de pe altă lume. Îşi acuză nevasta de lucruri ciudate, vrea să o scoată vinovată pe ea în faţa copiilor. E absolut de nerecunoscut!

Gândiţi-vă că el în ultimii doi ani era adus la aeroport de amanta care posta imagini cu ei pe Facebook şi spunea că sunt fericiţi, iar el când ajungea în Anglia era ca o floricică, iubitor, respectuos, o alinta şi îi spunea acolo că abia aşteaptă să fie toţi acasă. Nu dădea nimic de bănuit. Larisa a văzut postările acelei femei abia acum. Nu înţelegea cum a putut soţul ei să fie atât de duplicitar”, a declarat o sursă din anturajul soților Oprea pentru click.ro.

”Avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit”

Aceeași sursă a explicat și ce s-a întâmplat în luna iunie, când Larisa Oprea a revenit acasă din Anglia, cu cei doi copii.

”Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu ştiau cum să reacţioneze. Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani.

Omul şi-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bun-simţ faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! El a plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa zâmbeşte, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei”.

 

citește și...