Primele declarații ale lui Ale de la ‘Puterea dragostei’ după ce a fost eliminată. Voia să formeze un cuplu cu fratele Biancăi Comănici

10.08.2020, 11:29
Primele declarații ale lui Ale de la 'Puterea dragostei' după ce a fost eliminată. Voia să formeze un cuplu cu fratele Biancăi Comănici
Primele declarații ale lui Ale de la 'Puterea dragostei' după ce a fost eliminată. Voia să formeze un cuplu cu fratele Biancăi Comănici

Duminică seară, 9 august, Ale de la ‘Puterea dragostei’ a fost eliminată din show-ul matrimonial de la Kanal D. Fosta concurentă a ajuns deja în România și le-a transmis un mesaj emoționant fanilor săi.

Încă de la debutul sezonului 3 ‘Puterea dragostei’, Ale s-a arătat interesată de fratele Biancăi Comănici, Cristian. Tânăra s-a arătat dezamăgită că nu a avut șansa de a-l cunoaște mai bine pe Cristian. Din păcate,  Ale a avut cele mai puține voturi venite din partea telespectatorilor. Plecarea ei din emisiune l-a făcut pe fratele Biancăi să se întristeze.

Ale de la ‘Puterea dragostei’ a fost eliminată

Mai mult de atât, concurenții din casă au spus că o vor vota pentru a se întoarce în competiția din Turcia.

Pe rețelele de socializare, Ale a publicat o imagini de pe pontonul din Mamaia, în dreptul căreia le-a transmis prietenilor virtuali că au fost alături de ea.

Ce mesaj a avut pentru fanii ei

‘Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea. Sunteți minunați, îngerasii mei cu suflet bun. ❤️ Ați reușit să îmi puneți pe buze un zâmbet și în suflet mulțumire. Mă bucur să am în “familia” mea doar oameni frumoși la suflet. ???’, a scris Ale pe Instagram.

‘Bănuiesc că toată lumea a aflat că am eliminată în această seară. Vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje pe care le-am primit. Unele mesaje m-au făcut să plâng, ceea cea este destul de greu pentru mine pentru că eu nu plâng foarte des. Vreau să vedeți că sunt și eu alături de voi, deși în seara asta era programat un live, dar probabil mulți dintre voi știți că am o problemă în familie și nu mă pot ocupa de acest lucru. Dar zilele următoare voi face un live’, a mai spus Ale pe Instastory.

 

citește și...