Cine a fost eliminat din casa ”Puterea Dragostei”. Ce le-a transmis Cristina Mihaela concurenților

10.08.2020, 09:39
Cine a fost eliminat din casa ”Puterea Dragostei”. Ce le-a transmis Cristina Mihaela concurenților
Cine a fost eliminat din casa ”Puterea Dragostei”. Ce le-a transmis Cristina Mihaela concurenților

La gala de la emisiunea ”Puterea Dragostei” s-a stabilit cine este concurentul care părăsește emisiunea și cine sunt favoriții săptămânii.

După ce concurenții și-au votat preferații, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat cine au fost desemnați de public favoriții săptămânii.

Cei mai votați trei concurenți au fost: Paul, George și Cristian. Iar din tabăra fetelor, cele mai votate trei au fost: Mădălina, Mona și Alexandra.

Moderatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat cine sunt favoriții săptămânii. Dintre cei trei băieți cel care a fost desemnat favoritul săptămânii a fost Cristian, iar dintre cele mai votate trei fete, Mădălina a fost aleasă liderul casei.

Pe de altă parte, Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat și câștigatorul celor 1.500 de euro, iar acesta a fost Cristian, relatează kanald.ro.


Ale a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”

Ale a fost cea care a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”, spre surprinderea tuturor și spre dezamăgirea lui Cristian. Cei doi se pregăteaqu să formeze un cuplu îmn competiție.

Concurenta Ale a avut cele mai puține voturi venite din partea telespectatorilor.

Anunțul făcut de prezentatoarea emisiunii

“Dragi concurenți, au trecut două săptămâni din competiție, această perioadă a fost una dificilă pentru voi, tensiunile au depășit uneori limitele, iar acțiunile voastre au fost la limita regulamentului! Considerăm că această perioadă a fost una de acomodare pentru voi, iar de acum încolo atât fetele, cât și băieții vor încerca să aibă un comportament adecvat! Vă mulțumim tuturor și vă urăm succes!

În această seară nu voi veți decide cine pleacă, ci tot publicul va avea această șansă! Întrucât Găbiță nu a fost inclus în votul general, el nu este inclus între cei care pot pleca! Ultimul loc în clasamentul telespectatorilor este ocupat de Ale!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, la gală.

citește și...