Primele declarații ale fiicei lui Vladimir Găitan, după moartea actorului. Când va fi înmormântat

11.11.2020, 18:32
Primele declarații ale fiicei lui Vladimir Găitan, după moartea actorului. Când va fi înmormântat
Primele declarații ale fiicei lui Vladimir Găitan, după moartea actorului. Când va fi înmormântat

Vladimir Găitan s-a stins din viață marți, 10 noiembrie, la vârsta de 73 de ani. Actorul fusese diagnosticat în urmă cu mai bine de 30 de ani cu o formă de cancer al sângelui. 

Vestea decesului actorului Vladimir Găitan a fost dată de actorul Vlad Rădescu, într-o postare pe Facebook.

“Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri… Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!”, a scris Vlad Rădescu în postarea de pe Facebook.

Vladimir Găitan va fi înmormântat în weekend 

Vladimir Găitan va fi depus joi, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, la ora 13.00, după cum a transmis fiica actorului.

Gloria Găitan a dezvăluit că tatăl său va fi înmormântat sâmbătă, 14 noiembrie.

‘Tata s-a stins din viata acasă, alături de familie, asa cum a fost si ultima sa dorința. Mulțumim celor ce ne sunt si ne-au fost alături cu gânduri bune, și avem rugămintea sa înțelegeți durerea adâncă ce ne copleșește în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenților și farmaciștilor care l-au îngrijit și au fost alături în cele mai grele clipe. Pentru cei ce doresc să își ia la revedere de la tata, trupul său va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, orele 13.00.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, orele 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sâmbătă, 14 noiembrie, orele 14.00, pe Aleea Artiștilor. Ne dorim ca atât presa, cât și cei ce vor să își ia rămas bun de la tata să dea dovada de înțelegere, discreție și să respecte măsurile ce se impun în contextul actual. Transmitem tuturor multă sănătate în aceste vremuri de grea încercare! Dumnezeu sa il odihnească în pace!’, a scris Gloria Găitan pe pagina de Facebook a Teatrului de Comedie.

Vladimir Găitan s-a luptat 30 de ani cu cancerul

Vladimir Găitan a fost optimist în lupta cu cancerul, deși medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. Din cauza curelor cu citostatice, organismul lui a început să se deterioreze și a slăbit foarte mult. O bună perioadă de timp s-a retras de pe micile ecrane.

‘Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani. Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult. Să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra. Mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei. Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi’, declara Vladimir Găitan în 2019.

citește și...