Cum se simte Marcel Pavel după ce a fost diagnosticat cu coronavirus

19.06.2020, 10:57
Cum se simte Marcel Pavel după ce a fost diagnosticat cu coronavirus
Marcel Pavel se plângea încă de săptămâna trecută că nu se simte bine

Clipe grele pentru Marcel Pavel! Joi, 18 iunie, îndrăgitul solist a fost diagnosticat cu coronavirus. El a fost deja internat miercuri seară la Spitalul Matei Balş din Bucureşti și ținut sub tratament medicamentos. Acum, familia artistului, dar și oamenii cu care a intrat în contact acesta, vor fi nevoiți să își facă teste pentru a afla dacă au luat sau nu virusul.

Marcel Pavel se plângea încă de săptămâna trecută că nu se simte bine, așa că a decis să își facă un test. Solistul era convins că nu are coronavirus, ci doar o simplă răceală.

Marcel Pavel are coronavirus

‘Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ.
Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade’,
spunea Marcel Pavel înainte de a fi diagnosticat cu virusul din China, pentru Click!

Din nefericire, el a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, iar în prezent se află internat.

‘Marcel este confirmat cu noul coronavirus, dar se simte bine, probabil este mai mult speriat. Starea sa de sănătate este stabilă. Doctorii i-au prescris paracetamol şi îl ţin sub observaţie. Le-a interzis cadrelor medicale să dea vreo declaraţie presei’, au dezvăluit apropiații acestuia pentru Click!

În plus, artistul fusese prezent la filmările pentru noul sezon al emisiunii ‘Te cunosc de undeva’, acolo unde a intrat în contact cu mai multe vedete.Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost deja depistați cu COVID-19.

Marcel Pavel va rămâne internat

De asemenea, Marcel Pavel a mai mers și la alte televiziuni, pentru a-și promova noua piesă şi videoclipul acesteia, pe care l-a filmat la mare, ‘Zâna mea din poveşti’. Tot săptămâna trecută, el a fost în platoul emisiunii de la Antena Stars, la invitația Majdei şi a lui Andrei Ştefănescu.

După ce s-a aflat că Marcel Pavel are coronavirus, specialiştii au demarat o anchetă epidemiologică în trustul Intact, pentru a vedea cu ce persoane a mai intrat în contact solistul.

Duminică, 14 iunie, Marcel Pavel şi-a sărbătorit soţia, care a împlinit 49 de ani. Atunci, artistul a transmis un mesaj fanilor săi și nimic nu prevestea ce avea să se întâmple.

‘Bună dimineaţa, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soţie Violeta Pavel îşi sărbătoreşte ziua de naştere! Să-i urăm împreună «La mulţi ani»! Dumnezeu să ne binecuvânteze!’, scris el pe Facebook.

citește și...