Prima reacție a lui Aurelian Temișan despre divorțul de Monica Davidescu: ‘Doamne, iartă-i’

12.03.2021, 12:31
Prima reacție a lui Aurelian Temișan despre divorțul de Monica Davidescu: 'Doamne, iartă-i'
Prima reacție a lui Aurelian Temișan despre divorțul de Monica Davidescu: 'Doamne, iartă-i'

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi, fiind împreună de peste 25 de ani. Cu toate acestea, cei doi au reușit să șocheze pe toată lumea cu un presupus divorț.

Joi dimineață, 11 martie, Monica Davidescu a fost invitată în emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, alături de fiica ei pentru o prezentare de modă. În cadrul show-ului, actrița a aruncat bomba.

Ea a spus că a primit un divorț de la Aurelian Temișan de 8 Martie. Pe moment, toată lumea a crezut că vedeta vorbește serios.

Monica Davidescu a făcut o glumă în direct, la tv

„Ești sigur ca vrei sa iți spun? Am primit o săptămănă de muncă și un divort.”, a spus Monica.

Dani Otil a rămas șocat de această veste: „Stai putin. Cum?”

În realitate, Monica Davidescu vorbea despre piesa „Divorțul anului”.

„Da, o saptamana de munca pentru ca noi lucram cu cei mici la cursuri de muzica si vine si el. Si mi-a oferit ‘divortul anului’, adica in final am terminat piesa care asa se numeste.”, a mai adăugat aceasta.

La câteva ore de la aceste afirmații, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au fost invitați în emisiunea online a lui Cristian Brancu. Aceștia au ținut să lămurească toate zvonurile apărute despre presupusul lor divorț.

„Doamne, iartă-i că ei știu ce fac de 25 de ani în viața mea”, a spus Aurelian Temișan în glumă.

Secretul mariajului dintre Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Monica Davidescu a povestit, într-un interviu, ce reguli respectă ea și soțul său în viața de cuplu.

„Să fim noi înșine. Respectul reciproc e de la sine înțeles. Faptul că suntem amândoi în lumea spectacolului și că încercăm să facem împreună o mulțime de lucruri, ne ajută să ne completăm, să ne susținem și să ne înțelegem nevoile”, explica actrița.

„E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre. După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”, afirma el.
citește și...