FOTO / Aurelian Temișan și Monica Davidescu aniversează 26 de ani de relație. ”Ani intenși, cu dezamăgiri, cu reușite”

13.01.2021, 13:01
FOTO / Aurelian Temișan și Monica Davidescu aniversează 26 de ani de relație. ”Ani intenși, cu dezamăgiri, cu reușite”
FOTO / Aurelian Temișan și Monica Davidescu aniversează 26 de ani de relație. ”Ani intenși, cu dezamăgiri, cu reușite”

Cântărețul Aurelian Temișan și actrița Monica Davidescu aniversează 26 de ani de când s-au cunoscut.

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi artiști aniversează astăzi 26 de ani de când s-au cunoscut. ”Oare cand au trecut 26 de ani? Parca aseara a venit la mine si mi-a spus cum sa il prezint. ?”, a scris actrița Monica Davidescu în mediul online.

”13 ian. 1995 – 13 ian. a.c. 26 de ani, pana acum, de cand ne-am cunoscut. Ani buni, frumosi, intensi, cu planuri, cu dezamagiri, cu reusite, ani in doi, dupa care in trei, dar in aproape toti anii cu animalute in casa, ani in care am asistat la nasteri, in care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani in care am botezat, am cununat, am jucat impreuna in multe spectacole, ani in care am cantat, am ras, am aplaudat si am fost aplaudati… dar cel mai important e ca am fost sanatosi si ca am fost si suntem impreuna. Sa tot fim! Cu voi in preajma, sa va bucuram ca pana acum si sa simtim ca mai vreti… si mai vreti… si mai vreti… ??”, este mesajul transmis de cântărețul Aurelian Temișan pe contul său de socializare.

Secretul mariajului dintre Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Monica Davidescu a povestit, într-un interviu, ce reguli respectă ea și soțul său în viața de cuplu. „Să fim noi înșine. Respectul reciproc e de la sine înțeles. Faptul că suntem amândoi în lumea spectacolului și că încercăm să facem împreună o mulțime de lucruri, ne ajută să ne completăm, să ne susținem și să ne înțelegem nevoile”, explica actrița.

Întrebat care consideră că este secretul mariajului său, Aurelian Temișan mărturisea, la o emisiune TV, care consideră că este secretul căsniciei sale.

„E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre. După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”, afirma el.

citește și...