De la ce se ceartă cel mai des Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Actrița s-a confesat

20.08.2020, 12:32
De la ce se ceartă cel mai des Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Actrița s-a confesat
De la ce se ceartă cel mai des Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Actrița s-a confesat

Monica Davidescu a făcut confesiuni. Vedeta a vorbit despre mariajul p care îl are cu Aurelian Temișan.

Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Vedeta este căsătorită cu cântărețul Aurelian Temișan, împreună cu care are o fetiță care se numește Dora.

Artista a făcut dezvăluiri din căsnicia ei, explicând de la ce anume pleacă discuțiile dintre ea și partenerul său de viață.

”Achiziții de lucruri nefolositoare”, a spus simplu Monica Davidescu pentru click.ro.

Întrebată cum au reușit căsnicia ei și a lui Aurelian Temișan probei timpului, Monicaa Davidescu a răspuns:

”Nu știu. Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul”.

Ce spune despre relația cu fiica ei

Monica Davidescu a făcut declarații și despre relația pe care o are cu fiica ei și a lui Aurelian Temișan, Dora.

”În primul rând cred că suntem prietene și îmi doresc să am cât mai puține momente în care trebuie să mă impun ca mamă (eu cred în colaborarea cu bună înțelegere între copil și părinte). Apoi, ne jucăm mult, facem exerciții fizice împreună, uneori gătim împreună (niciuna dintre noi nu are pasiune pentru gătit), vedem multe filme împreună, și ei îi place să îi povestesc cărțile pe care le citesc eu, cărți de oameni mari. Se miră încă dacă eu mă emoționez și plâng sau râd când îi povestesc întâmplări din carte și le vede în imaginația sa ca pe un film”, a afirmat binecunoscuta actriță.

”Știe deja să își aleagă haine și să se machieze când vrea să ,,joace” un personaj. Are trusa ei cu machiaj pentru copii. Știe să se demachieze corect. În rest, eu o învăț de toate, iar ea le pune în practică trecând totul prin prisma proprie și asta mă încântă pentru că așa își dezvoltă personalitatea și nu copiază pe nimeni. Asta îi va ajuta și în viață, să fie independentă, să aibă propria părere și să nu copieze ce fac alții”, a completat Monica Davidescu.

citește și...