Prima imagine cu Irina Fodor la ”Asia Express”. ”Am fost tratată ca o prințesă”

24.05.2021, 13:53
Prima imagine cu Irina Fodor la ”Asia Express”. ”Am fost tratată ca o prințesă”
Prima imagine cu Irina Fodor la ”Asia Express”. ”Am fost tratată ca o prințesă”

Irina Fodor a postat, în mediul online, prima imagine de la ”Asia Express”, sezonul 4.

Irina Fodor a publicat pe contul ei de socializare, prima fotografie de la ”Asia Express”, emisiune pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1.  ”Azi am fost tratată ca o prințesă? E și normal, doar suntem pe Drumul Împăraților!? Asia Express Romania”, a notat vedeta în dreptul imaginii în care apare îmbrăcată în costum tradițional turcesc.


Ajunsă în Turcia, unde se filmează show-ul, încă din prima zi, Irina Fodor a avut parte de un incident neplăcut în camera de hotel. Prezentatoarea a împărtășit experiența în mediul online. „Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă? Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Cred că trebuie să mă mut!”, a spus Irina Fodor la InstaStory.

”Asia Express”, la sezonul 4

Noul sezon ”Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

citește și...