Prima apariție la tv a Adelinei Pestrițu după ce s-a vindecat de coronavirus. ‘A fost o adevărată lecție de viață’

05.10.2020, 13:16
Prima apariție la tv a Adelinei Pestrițu după ce s-a vindecat de coronavirus. 'A fost o adevărată lecție de viață'
Prima apariție la tv a Adelinei Pestrițu după ce s-a vindecat de coronavirus. 'A fost o adevărată lecție de viață'

În urmă cu o lună, Adelina Pestrițu a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus și a stat izolată 14 zile, pentru a-i proteja pe cei dragi. Acum, însă, fosta prezentatoare tv s-a vindecat complet și a revenit la familia ei, dar s-a și mutat în casă nouă.

Invitată luni, 5 octombrie, în emisiunea ‘Vorbește lumea’, de la PRO TV, Adelina Pestrițu a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, infectarea cu COVID-19.

Adelina Pestrițu a revenit pe micile ecrane

‘A fost o adevărată lecție de viață. Faptul că suntem uniți și stăm în aceeași casă este cel mai important. Am învățat să fiu mult mai atentă la sănătatea mea. Mă ocup mai mult de mine, mă odihnesc mai mult. A fost o perioadă dificilă, dar a trecut. A fost o perioadă în care am putut să reflect asupra lucrurile din viața mea. Am supravegheat pe camere amenajarea casei mele. A durat trei luni să ne mutăm în casa nouă. Îmi place toată casa, pentru că a fost gândită după bunul meu plac. Având în vedere că tot timpul sunt pe Instagram, am gândit fiecare colț din casă în funcție de postări. Cel mai mult timp mi-l petrece în dressing’, a spus Adelina Pestrițu, la PRO TV.

Adelina Pestrițu s-a vindecat de coronavirus

În urmă cu o lună, Adelina Pestrițu și-a șocat fanii după ce i-a anunțat că a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Vedeta povestea, cu lacrimi în ochi, că a rămas fără gust și miros, motiv pentru care a decis să meargă la spital.

Vedeta a detaliat pe blogul ei cum au decurs lucrurile încă de la aflarea rezultatului de la testul coronavirus.

‘Ce a fost greu a trecut si iata-ma din noua aici, cu voi. Ma simt de parca astazi incepe o noua etapa din viata mea. Am povestit despre fiecare clipa din aceasta experienta intr un articol pe blog-ul meu.

Am primit o lectie importanta despre necunoscut, umanitate, izolare si dor. Nu a fost usor, dar sunt recunoscatoare pentru ce am invatat. Haideti pe blog sa aflati toata povestea’, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

citește și...