Adelina Pestrițu, noi detalii despre starea ei de sănătate după ce a fost infectată cu COVID-19. Este internată în spital

02.09.2020, 13:55
Adelina Pestrițu, noi detalii despre starea ei de sănătate după ce a fost infectată cu COVID-19. Este internată în spital
Adelina Pestrițu, noi detalii despre starea ei de sănătate după ce a fost infectată cu COVID-19. Este internată în spital

Noaptea trecută, Adelina Pestrițu a anunțat că și-a făcut testul pentru COVID-19 și a ieșit pozitivă. Vedeta a spus că starea de sănătate este bună, dar și-a pierdut gustul și mirosul.

Fosta prezentatoare tv era în parcarea spitalului când și-a anunțat fanii virtuali că are coronavirus. Ea a povestit că a intrat în contact cu o persoană care avea COVID-19 și a decis să meargă la spital. De asemenea, membrii familiei sale au fost testați, iar soțul său a ieșit negativ la testul de coronavirus.

A ajuns la spital

În plus, Adelina Pestrițu a declarat, cu ochii în lacrimi, că îi este teamă pentru ea și pentru familia ei. La câteva ore după ce a ajuns pe mâinile medicilor, vedeta a revenit cu noi detalii despre starea ei de sănătate, într-un story pe pagina ei de Instagram.

‘Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări. Dar este în viață, trecem prin toate, le duem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă astfel încât să rămânem sănătoși, indiferent de încercările vieții. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis. Mi-ați trimis toate gândurile bune vivazi de situația în care mă aflu, fără voia mea. Cine și-ar dori să fie testat pozitiv de Covid? Vreau să o iau cu începutul și vă explic puțin cum am ajuns să fac un test de coronavirus și acesta să fie unul pozitiv. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc.

Cum se simte acum

Adelina Pestrițu a povestit că va fi externată din spital, însă nu are de gând să meargă acasă, pentru că vrea să îi protejeze pe cei dragi. Ea va locui o perioadă într-o altă locație, sub atenția DSP-ului.

Am pus totul pe baza faptului că muncesc foarte mult sau a căldurii de afară. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică, trebuia să merg la un shooting. M-am urcat în mașină și m-am gândit dacă să mă duc la spital. Am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test. În drum spre spital am mâncat puțină ciocolată să văd dacă am gust. Ciocolata mi-a confirmat 100% că am rămas fără gust.

Între timp, am aflat că și prietenul cu care m-am văzut zilele trecute este pozitiv, dar asimptomatic. Evident că m-am speriat, sunt un om ca voi toți, am un copil, am părinți. M-am lăsat pe mâna medicilor și m-au internat. O să fiu externată în foarte scurt timp, dar nu voi merge acasă să stau cu membrii familiei. O să stau izolată într-un loc sigur unde să fiu monitorizată de DSP. Mă simt bine, vreau să aveți grijă indiferent de situație, să credeți în acest virus pentru că există’, a explicat Adelina Pestrițu.

 

citește și...