Adelina Pestrițu, din nou activă pe rețelele de socializare. A detaliat întreaga experiență prin care a trecut: ‘Ce a fost greu a trecut’

15.09.2020, 15:30
Adelina Pestrițu, din nou activă pe rețelele de socializare. A detaliat întreaga experiență prin care a trecut: 'Ce a fost greu a trecut'
Adelina Pestrițu, din nou activă pe rețelele de socializare. A detaliat întreaga experiență prin care a trecut: '

În urmă cu aproape 14 zile, Adelina Pestrițu și-a șocat fanii după ce i-a anunțat că a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Vedeta povestea, cu lacrimi în ochi, că a rămas fără gust și miros, motiv pentru care a decis să meargă la spital.

Adelina Pestrițu s-a vindecat de coronavirus

După ce a fost internată, Adelina Pestrițu a luat o pauză de la rețelele de socializare, îngrijorându-și prietenii virtuali, având în vedere că fosta prezentatoare tv era destul de activă în mediul online. În ultimele două săptămâni, bruneta nu a mai postat nimic pe Instagram și s-a preocupat mai mult de sănătatea sa.

Acum, Adelina Pestrițu s-a vindecat de COVID-19 și a revenit cu vești bune. Vedeta a detaliat pe blogul ei cum au decurs lucrurile încă de la aflarea rezultatului de la testul coronavirus.

A povestit prin ce a trecut

Aceasta a început cu prima zi în care a aflat că este pozitivă COVID-19, până la cea de-a 14-a, când a fost testată negativ.

‘Ce a fost greu a trecut si iata-ma din noua aici, cu voi. Ma simt de parca astazi incepe o noua etapa din viata mea. Am povestit despre fiecare clipa din aceasta experienta intr un articol pe blog-ul meu.

Am primit o lectie importanta despre necunoscut, umanitate, izolare si dor. Nu a fost usor, dar sunt recunoscatoare pentru ce am invatat. Haideti pe blog sa aflati toata povestea’, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

‘Noaptea de 1-2 septembrie… confirmata pozitiv de Covid19. Parchez masina in curtea Spitalului Militar ROL 2, acolo unde mi s-a facut si testul si unde ma asteapta un medic echipat conform protocolului. Imi bate in geam si imi face un semn sa-l deschid. Inima o ia la goana si ma simt de parca as merge la taiere. E noapte si un cadru sinistru. Ce caut eu aici? Vreau langa Zeny si Virgil, acasa, sa ne imbratisam de noapte buna. Mi se impreuneaza lacrimile in masca de pe fata cu gandul la frica de necunoscut si la faptul ca, pentru nu stiu cat timp, ma despart de copilul meu si de toti cei dragi mie. Oare ma voi intoarce sanatoasa acasa sau se va intampla ceva rau cu mine? In mintea mea un milion de intrebari fara raspuns’, a început Adelina pe blogul personal. Citește continuarea, AICI. 

citește și...