David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Fostul fotbalist a fost surprins cu ochii în lacrimi, în timp ce se apropie de sicriul suveranei.

16.09.2022, 18:54

David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. “Toată lumea vrea să fie aici pentru a face parte din această experiență și pentru a onora ceea ce Majestatea Sa a făcut pentru noi”, spune fostul jucător. Vedeta a împărțit sandvișuri și gogoși cu ”colegii” săi de la rând.

David Beckham, a făcut senzație când a ajuns să o vadă pe Regina Elisabeta a II-a.

Fostul căpitan al naționalei Angliei a declarat pentru Sky News că s-a alăturat cozii vineri dimineață la ora 2:00 și a așteptat 12 ore la rând, mulți dintre ei recunoscându-l abia după-amiază

David Beckham a așteptat la coadă timp de 12 ore

Beckham, un prieten al familiei regale care a fost prezent la nunta lui Henry și Meghan în 2018, s-a alăturat miilor de oameni care stau la coadă pe malul Tamisei pentru a vedea sicriul Reginei, care se află în Westminster Hall.

Potrivit presei britanice, Beckham se află de aproximativ 12 ore la coadă, care are acum o lungime de peste 8 kilometri.

Vedeta a împărțit sandvișuri și gogoși cu ”colegii” săi de la rând

Purtând un costum negru și o șapcă, fostul fotbalist al Angliei, al lui Real Madrid și al lui Manchester United a împărțit sandvișuri, sorbet de lămâie și gogoși cu restul persoanelor aflate la coadă.

Oamenii l-au zărit pe Beckham în mulțime și au făcut poze cu el, întrerupând coada normală.

“Am crezut că venind la ora 2 dimineața voi fi mai liniștit. M-am înșelat. Toată lumea a avut asta în minte”, a declarat Beckham la ITV despre numărul mare de oameni de la coadă.

“Oamenii de aici sunt de toate vârstele. Era o doamnă de 84 de ani care se plimba. Era un bărbat de 90 de ani. Toată lumea vrea să fie aici pentru a lua parte la această experiență și pentru a onora ceea ce Majestatea Sa a făcut pentru noi“, a continuat el.

“Pentru a fi aproape de Majestatea Sa. Am putut vedea cu toții dragostea care se arată pentru cât de special a fost și pentru moștenirea pe care o lasă în urmă. Este o zi tristă, dar este o zi în care trebuie să ne amintim de moștenirea incredibilă pe care a lăsat-o”, a conchis el.

Beckham nu a fost singura celebritate care s-a alăturat cozii în aceste zile, iar fostul prim-ministru Theresa May a fost și ea printre primii care și-a prezentat omagiile reginei, după ce și-a așteptat rândul ca toți ceilalți.

 

 

citește și...