Premonițiile coregrafei Cocuța. ”Mai tot timpul ştiu ce urmează să se întâmple”

31.12.2020, 14:29
Premonițiile coregrafei Cocuța. ”Mai tot timpul ştiu ce urmează să se întâmple”
Premonițiile coregrafei Cocuța. ”Mai tot timpul ştiu ce urmează să se întâmple”

Coregrafa Andra Gheorghe, cunoscută drept Cocuța, a făcut mărturisiri neașteptate. Aceast a explicat că are premoniții înainte de a se întâmpla ceva.

Cocuța a mărturisit, într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, că a știut de pandemia de coronavirus pentru că înainte de izbucnirea acesteia a avut un vis.

“Simt ceva, dar nu spun oamenilor. Sunt mesaje pe care le primesc şi nu e o chestie controlată. Ghicitul meu cred că este o intuiţie puternică. Tot timpul se adeveresc. Mai tot timpul ştiu ce urmează să se întâmple. Rar mă înşel. Ştiam şi de pandemie, pentru că am avut un vis înainte. Ştiam că o să se întâmple ceva rău pe Pământ. Am visat că eram pe o altă planetă de pe care vedeam Pământul şi pe planeta aia era o casă unde stăteau toţi prietenii mei. Ştiam că nu trebuie să iasă nimeni afară din casă, pentru că dispăreau. Şi apoi, dintr-un alt spaţiu, au început să cadă spre Pământ mingi de foc. Simt când undeva în lume e cutremur”, a spus Cocuța în interviul de la Antena Stars.

Cocuța a făcut echipă cu Bogdan Boantă la ”Asia Express”

Cocuța și Bogdan Boantă au fost una dintre echipele de vedete care au participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au demonstrat că sunt competitivi, dar au fost și protagoniștii unor discuții aprinse. cel de-al doilea sezon al competiției ”Asia Express” a fost câștigat de echipa formată din CRBL și Oase, a căror prietenie s-a destrămat după concurs.

Pe Cocuța și Bogdan Boantă îi leagă o frumoasă prietenie, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna așa. Când s-au cunoscut, Bogdan Boantă nu a plăcut-o pe Cocuța. Aceasta  a dezvăluit că prima oară la văzut pe Bogdan Boantă la TV. ”Eu eram acasă. El era concurent la o emisiune cu dans și eu urmăream pe Silvia, prietena mea cea mai bună. Intrase recent în baletul acelei emisiuni. Eu am ajuns la acea emisiune în sezonul 4, pentru că, până atunci, lucram la altă producție, la un serial. Mă uitam la televizor să o văd pe prietena mea. Între timp, îl văd pe el și cazul lui și zic: ”Ia uite-l și pe ăsta, ce plânge acolo. Ce penibil!”. Și asta a fost prima mea imagine despre el”, a declarat Cocuța.

”Mai târziu am intrat în echipă și ne-am cunoscut față în față. Nici atunci nu a fost o chimie aparte, pentru că el nu m-a plăcut deloc. Îi păream foarte nesuferită”, a adăugat  aceasta.

 

citește și...