Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023. De la misiunea pe Marte, demisia Papei Francisc și o nouă ordine mondială în 2023

28.12.2022, 19:01

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023. Printre altele, acesta prezice o misiune pe Marte, demisia Papei Francisc și o nouă ordine mondială în noul an. Nostradamus a prezis și alte evenimente, cum ar fi bombele atomice lansate de Statele Unite asupra orașelor Hiroshima și Nagasaki, asasinarea lui JFK, ascensiunea lui Hitler la putere și Revoluția Franceză

Michel de Notre-Dame, numele real al lui Nostradamus, a fost de profesie farmacist și a publicat o carte intitulată Les Prophéties (Profețiile) în 1555. În colecția sa de 942 de catrene poetice, el a prezis mai multe evenimente viitoare care, potrivit experților, sunt legate de evenimentele actuale.

Printre evenimentele istorice majore care ar fi fost prezise de Nostradamus se numără marele incendiu care a devastat Londra în 1566, care a avut loc la 10 ani după publicarea cărții, și asasinarea în 1610 a lui Henric al IV-lea al Franței. Nostradamus a prezis și alte evenimente, cum ar fi bombele atomice lansate de Statele Unite asupra orașelor Hiroshima și Nagasaki, asasinarea lui JFK, ascensiunea lui Hitler la putere și Revoluția Franceză, transmite as.com.

Previziuni pentru 2023

Cel mai recent episod a fost moartea reginei Angliei în septembrie anul trecut și încoronarea lui Carol al III-lea. “După moartea bruscă a primului personaj, acesta va fi schimbat și un altul va fi plasat în regatul său”, a scris el. Prin urmare, datorită începutului unui nou an, experții s-au întors din nou la faimoasa carte.

Printre cele mai relevante previziuni pentru 2023, se remarcă următoarele:

  • Demisia Papei Francisc: în următoarele luni și potrivit marii clarvăzătoare, Papa Francisc ar urma să părăsească funcția în anul 2023. Profeția sa indică faptul că locul său va fi luat de o persoană foarte întunecată și periculoasă care va provoca “un scandal”.
  • Explozia bombei nucleare și schimbările climatice: acest lucru va provoca o mare depopulare în multe țări, în special în Europa. “Timp de patruzeci de ani curcubeul nu va apărea. Timp de patruzeci de ani va fi văzut în fiecare zi. Pământul uscat va deveni mai uscat și veți vedea inundații mari”, a spus el.
  • Misiune pe Marte: într-un fragment dintr-un catren din profețiile sale, el asigură că “o lumină va cădea pe Marte”. Merită să amintim că antreprenorul american Elon Musk a declarat public și în repetate rânduri că speră să ajungă pe Marte în 2029.
  • Mare criză în Statele Unite: Clarvăzătorul a prezis conflicte, instabilitate și tulburări sociale în marea țară a Nordului pentru 2023.
  • Noua ordine mondială: se referă la uniunea a două forțe, una masculină și cealaltă feminină. În cuvintele sale, “alianța lor va fi de scurtă durată și efectele lor bune vor fi de scurtă durată”.

Cine este el

A fost un călător pasionat care, în timpul numeroaselor sale călătorii prin Franța, a intrat în contact cu vrăjitori, vindecători și ghicitori, care i-au transmis cunoștințele lor despre stele. Începând cu 1555, Nostradamus a început să își scrie predicțiile sub formă de catrene. Deoarece fiecare carte conținea exact o sută de astfel de combinații de patru versuri, el le-a numit Centurii.

După moartea sa, în 1566, și până în prezent, Nostradamus a fost mereu considerat astronomul și ghicitorul prin excelență, iar lucrările sale au atras o multitudine de cititori în căutarea unor presupuse predicții ale unor evenimente istorice, ani mai târziu. Numele său a transcendat de secole și continuă să genereze întrebări și așteptări în fața fiecărui eveniment care zguduie și revoluționează lumea.

citește și...