“Al Treilea Război Mondial ar șterge toată viața de pe Pământ”. Ce dezvăluie un videoclip înfricoșător de pe YouTube

23.09.2022, 19:18

Un videoclip înfricoșător de pe YouTube prezice soarta Pământului dacă ar izbucni cel de-al Treilea Război Mondial, în urma ultimelor amenințări ale lui Vladimir Putin asupra Ucrainei. Se presupune că, din cauza precipitațiilor nucleare, oamenii ar suferi arsuri de gradul trei din cauza radiațiilor, deși se află la kilometri distanță de explozii

Al Treilea Război Mondial ar arunca Pământul într-o iarnă nucleară dură, cu avioane și sateliți care ar cădea din cer, păduri care ar arde și fiecare dintre noi ar muri, potrivit unei predicții înfiorătoare făcută de un canal popular de pe YouTube.

Subiectul Armaghedonului nuclear a fost readus în actualitate în urma discursului președintelui rus Vladimir Putin, care a escaladat ieri (miercuri, 21 septembrie) cu privire la invazia sa în Ucraina.

Ce a declarat liderul rus

Liderul tiran a declarat că Rusia “va folosi cu siguranță toate mijloacele de care dispunem” ca răspuns la ceea ce el a numit “șantaj nuclear” din partea Occidentului și a celor care încearcă să “subjuge” Rusia.

“Aceasta nu este o cacealma”, a afirmat el.

Din cauza precipitațiilor nucleare, oamenii ar suferi arsuri de gradul trei

Deși deocamdată nu există niciun indiciu că Putin își va pune în aplicare amenințările, un videoclip din 2020 de la The Infographic Show dezvăluie problemele monumentale cu care ne-am confrunta dacă acest lucru s-ar schimba.

Videoclipul tulburător intitulat “Why You Wouldn’t Survive World War 3” (De ce nu ai supraviețui celui de-al treilea război mondial) se bazează pe ideea că fiecare oraș important din lume a fost lovit de bombe nucleare, eliminând miliarde de oameni.

În continuare, videoclipul detaliază modul în care oamenii norocoși care ar supraviețui bombelor nu ar mai fi în viață pentru mult timp.

Se presupune că, din cauza precipitațiilor nucleare, oamenii ar suferi arsuri de gradul trei din cauza radiațiilor, deși se află la kilometri distanță de explozii.

Pădurile din întreaga lume s-ar aprinde în flăcări provocând incendii de pădure incontrolabile din cauza căldurii reziduale din atmosferă create de exploziile nucleare.

Sateliții ar cădea, de asemenea, de pe cer, deoarece țările ar “armatiza spațiul” prin capturarea Stației Spațiale Internaționale și utilizarea acesteia ca bază pentru lansarea de atacuri.

Videoclipul susține, de asemenea, că hackerii cibernetici ar prelua controlul asupra guvernelor din întreaga lume și ar exploata mecanismele de apărare existente pentru a provoca carnagii.

În cele din urmă, o iarnă nucleară s-ar forma în jurul lumii, cu nori de resturi de particule radiate care s-ar răspândi pe Pământ, blocând soarele.

Videoclipul continuă apoi afirmând că ar trece “milenii” până când viața pe Pământ ar reveni la normal.

citește și...