Elon Musk critică predicțiile “absurde” ale Consiliului de Securitate al Rusiei pentru 2023 și lansează un avertisment privind inteligența artificială

27.12.2022, 14:13

Elon Musk 0a criticat o serie de previziuni aberante pentru 2023 făcute de fostul președinte rus Dmitri Medvedev, care este în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei. “Acestea sunt cu siguranță cele mai absurde predicții pe care le-am auzit vreodată, demonstrând în același timp și o uimitoare lipsă de conștientizare a progresului inteligenței artificiale și a energiei durabile”.

Elon Musk a criticat o serie de previziuni “absurde” făcute de Consiliul de Securitate al Rusiei pentru anul 2023.

Ieri (luni, 26 decembrie), fostul președinte rus Dmitri Medvedev, care este în prezent vicepreședintele Consiliului de Securitate, a împărtășit pe Twitter previziunile acestora pentru anul viitor, transmite dailystar.co.uk.

Marea Britanie va reintra în UE

El a scris: “În ajunul Anului Nou, toată lumea face predicții. Mulți vin cu ipoteze futuriste, ca și cum ar concura pentru a le distinge pe cele mai nebunești și chiar pe cele mai absurde. Iată umila noastră contribuție”.

Printre ipotezele aberante, Medvedev a prezis că Marea Britanie va reintra în UE – dar că UE se va prăbuși ulterior și că euro va ieși din uz.
El a spus că Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile vestice ale “fostei Ucraine” și că va fi creat un “al patrulea Reich”, “care va cuprinde teritoriul Germaniei și al sateliților săi, și anume Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, Republica Kiev și alte țări proscrise”.

Polonia și Ungaria se vor muta pentru a ocupa regiunile vestice ale “fostei Ucraine existente”

Apoi, Consiliul de Securitate al Rusiei se pare că socotește că “Europa va fi împărțită” printr-un război între cel de-al patrulea Reich și Franța.

De asemenea, ei prevăd că Irlanda de Nord se va desprinde de Regatul Unit, un alt război civil american și că Musk va câștiga cursa electorală prezidențială “în mai multe state”.

La început, Musk a părut că este de acord cu aceste previziuni, poate mulțumit de potențialul său succes electoral, după cum a răspuns: “Fir epic!!!”

El a spus că Polonia și Ungaria se vor muta pentru a ocupa regiunile vestice ale “fostei Ucraine existente” și că va fi creat un “al patrulea Reich”, “care va cuprinde teritoriul Germaniei și al sateliților săi, adică Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, Republica Kiev și alți proscriși”.

Cu toate acestea, patru ore mai târziu, el a răspuns din nou, criticând firul și explicând ce a greșit Consiliul de Securitate al Rusiei.

CEO-ul Twitter a scris: “Acestea sunt cu siguranță cele mai absurde predicții pe care le-am auzit vreodată, demonstrând în același timp și o uimitoare lipsă de conștientizare a progresului inteligenței artificiale și a energiei durabile”.

Printre previziunile lui Medvedev se numărau, de asemenea, continuarea creșterii prețurilor la petrol și gaze naturale, mutarea centrelor financiare globale dinspre Occident spre Asia și prăbușirea sistemului de gestionare monetară de la Bretton Woods, ceea ce ar declanșa un colaps bancar și o trecere la monedele digitale.

citește și...