Povestea numelui pe care îl poartă Natalia Mateuț. ”Are o semnificație aparte, legată de locul nașterii mele”

21.10.2020, 14:24
Povestea numelui pe care îl poartă Natalia Mateuț. ”Are o semnificație aparte, legată de locul nașterii mele”
Povestea numelui pe care îl poartă Natalia Mateuț. ”Are o semnificație aparte, legată de locul nașterii mele”

Natalia Mateuț a explicat care este semnificația numelui său. De asemenea, vedeta a mărtuyrisit că mai are un prenume, însă nimeni nu o strigă pe cel de-al doilea nume.

Natalia Mateuț, co-prezentatoarea emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal pe care i-a avut România. Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru revista Avantaje, care este semnificația prenumelui său. De asemenea, Natalia a mai dezvăluit că o cheamă și Cristina, dar nimeni nu o strigă astfel.

”Povestea numelui meu nu este complicată, dar are o semnificație reală, legată de locul nașterii mele, Spania, mai exact orașul Zaragoza, un oraș mic și pitoresc aflat la 45 de minute de mers cu trenul spre Barcelona. Natalia este un nume latin, pe care mi l-a ales mama. După Spania ne-am mutat alți ani în Italia, unde Natale semnifică Sărbătoarea Crăciunului.

Cumva, în viață nimic nu este întâmplător, cred în destin și în drumul pe care îl parcurgem încă de la naștere, iar numele este un simbol foarte puternic care ne însoțește toată viața și care îi urmează cursul.

Mai apoi, cu trecerea anilor am devenit fan Natalia Oreiro, dar toți prietenii apropiați și familia bineînțeles, mă striga Nati. Port și numele Cristina, așa cum o mai cheamă pe mama, însă nu mă strigă nimeni așa. De altfel, dacă mă strigi pe stradă Cristina, nici nu cred că mă întorc”, a explicat Natalia Mateuț.

Natalia Mateuț: ”Sintagma de fata lui tata îmi place”

Natalia Mateuț a vorbit și despre tatăl său, Dorin Mateuț, afirmând că nu a fost niciodată deranjată de faptul că s-a spus despre ea că e ”fata lui tata”.

”Lumea mă întreabă de tata și va continua să o facă. Nu mă deranjează, nu cred că m-a deranjat vreodată și vorbesc cu plăcere despre el cu oamenii care i-au apreciat munca, sutele de meciuri la Echipa Națională și ropotele de aplauze pe care doar la un concert le pot auzi. Sintagma de fata lui tata îmi place, sunt fata lui până la urmă și primul lui copil. Însă contrar aparențelor, nu am fost niciodată fata lui tata’ în sensul unui copil răsfățat, ținut pe brațe ori împins de la spate.

Mi-am dorit dintotdeauna să fac televiziune, să devin jurnalist, să prezint o emisiune, să vorbesc în public. Șansa de a fi purtătoarea unui nume cu rezonanță într-un sport atât de iubit ca fotbalul m-a ajutat să fiu mai vizibilă, să intru în linia întâi, însă pentru o perioadă scurtă, poate a adolescenței, când am cochetat cu modellingul și mă atrăgea zona de showbiz, apoi când mi-am dorit să-mi fac o profesie din a apărea la tv, deja trebuia să mă gândesc serios cu ce bagaj vin eu, așa că am terminat o Facultatea de profil, Jurnalismul mai exact și m-am canalizat pe asta.

Nu cred că mi-aș dori vreodată să trăiesc într-o lume în care fiind fata lui tata să primesc pe necuvenit favoruri. Doar nu dădea tata examenele la facultate sau vorbea el la emisiuni în locul meu…”, a spus vedeta.

citește și...