Povestea femeii care cerșea mâncare în fața unui supermarket și a câștigat aproape 1,3 milioane de euro la loto. Cum a reușit

12.08.2022, 13:22

Mercedes venea să cerșească la supermarketul situat în zona La Florida din Alicante. “Ziua ei de lucru” se încheia la ora 14.00. La această oră, bilete proaspete pentru loteria locală Bonoloto erau livrate la magazinul de loterie Estanco-54 situat vizavi, iar Mercedes reușise deja să își încaseze “câștigul” – cel puțin 1 euro.

Timp de patru ani, până la data de 2 august a acestui an, un cerșetor de pe stradă a cumpărat în fiecare zi un bilet din magazin, visând să câștige. Iar marți, 2 august, a devenit proprietara unui cadou grandios al destinului – biletul ei a câștigat 1,2 milioane de euro.

Proprietara magazinului de loterie Marie-Ángeles Torregrosa a declarat  “Mi-ați făcut viața atât de ușoară!Târziu în noaptea precedentă, Torregrosa a primit un telefon de la studioul în care se desfășura loteria, spunându-i că unul dintre biletele vândute în magazinul ei a câștigat peste un milion, potrivit encambioquintanaroo.com.

Cerșetoarea devenise milionară, după ce câștigase 1,2 milioane de euro

Am fost cu toții foarte bucuroși, dar nu știam care dintre clienții noștri obișnuiți ar putea câștiga! Nu m-am gândit niciodată că ar putea fi vorba de Mercedes. Am sunat-o chiar și pe mama mea, pentru că ea cumpără un bilet Bonoloto în fiecare zi, dar numerele nu se potriveau”.

Marți, Mercedes a intrat într-un magazin de loterie și a spus: “Cred că numerele de la televizor sunt aceleași cu ale mele”. După ce au verificat numerele, femeile au fost convinse că cerșetoarea devenise milionară, după ce câștigase 1,2 milioane de euro. Marie Angeles spune:

“Mercedes tremura de emoție”

“Aici a izbucnit în lacrimi. Deși numerele se potriveau, ea tot nu credea că a câștigat o sumă atât de mare. Când am aflat, toată lumea a plâns de bucurie, iar Mercedes tremura de emoție. Toată lumea din zona noastră a aflat despre marele câștig și s-au bucurat pentru Mercedes, pentru că toată lumea de aici știe cum cerșea de pomană! Se purta frumos cu toți trecătorii și mulți de aici au ajutat-o.”

În urmă cu cinci ani, a intrat într-o situație dificilă, iar finanțele ei erau foarte strâmtorate. Oamenii din cartier au ajutat-o când au văzut-o stând în fața magazinului nostru. Trecătorii care ieșeau din magazine îi ofereau fie o bucată de pâine, fie un pachet de lapte.”

Cu cinci copii, Mercedes locuiește într-o casă mică dintr-un cartier muncitoresc. Marie Angeles spune:

“Nu știe nici să scrie, nici să citească. Toată lumea îi dă acum sfaturi despre cum să gestioneze cel mai bine câștigurile. La urma urmei, vechile ei obiceiuri nu s-au schimbat încă: încă vine aici în fiecare zi”.

Primul lucru pe care l-a făcut cu banii câștigați a fost să își cumpere o pereche de papuci

Potrivit lui Mercedes însăși, ea, ca și înainte , ia micul dejun în același loc, iar primul lucru pe care l-a făcut cu banii câștigați a fost să își cumpere… o pereche de papuci pentru doar 5 euro. Acum, când merge pe stradă, toată lumea începe să o aplaude, oamenii sunt fericiți pentru Mercedes.”, ca într-un film de Almodovarao.

Magazinul de loto Marie Angeles este o afacere de familie de cinci generații. Iar după ce a câștigat un bilet norocos, gazda a observat că au început să vină mult mai des la ea pentru un bilet Bonoloto: toată lumea vrea acum să-și încerce norocul.

citește și...