Paula Seling: ”Noi nu am mai avut nicio sursă de venit, aşadar am fost puţin îngrijorată”

16.06.2020, 12:54
Paula Seling: ”Noi nu am mai avut nicio sursă de venit, aşadar am fost puţin îngrijorată”
Paula Seling: ”Noi nu am mai avut nicio sursă de venit, aşadar am fost puţin îngrijorată”

Cântăreața Paula Seling a mărturisit că situația sa financiară a fost afectată de perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus.

În ultimele luni, artiștii au fost printre cele mai afectate persoane, din punct de vedere financiar, din cauza pandemiei de coronavirus. Paula Seling  a avut și ea de suferit.

”Noi nu am mai avut nicio sursă de venit, aşadar am fost puţin îngrijorată pentru acest lucru. Sper ca lucrurile să se remedieze”, a declarat Paula Seling pentru okmagazine.ro.

Artista a explicat și ce a făcut în această perioadă când nu a mai putut susține concerte.

”În perioada aceasta mi-am terminat examenele la Conservator, eu fiind în an terminal la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, studii de Masterat. Am învăţat mult, am compus piese şi am lucrat la dizertaţie. M-am pucat de împărtăşit reţete vegane video pe pagina mea de Facebook şi Youtube”, a adăugat cântăreața.

Cum și-a câștigat primii bani


Paula Seling a mărturisit că a câștigat primii bani la vârsta de 15 ani. Din primul salariu și-a cumpărat un rucsac pe care îl mai are și acum.

”La 15 ani eram angajată la Radio Contact Baia Mare, făceam o emisiune de Jazz în fiecare duminică şi lucram ca DJ (animator se numea acest tip de job). Mi-am cumpărat un rucsac din primul salariu, pe care îl am şi astăzi”, a povestit ea.

Ce spunea despre partenerul său de viață

De mulți ani, Paula Seling are un mariaj fericit alături de Radu Bucura.

“El este omul bun la toate, nu se da înapoi de la nimic. Este, de profesie, inginer constructor, dar a studiat tobele şi are una dintre cele mai educate şi fine urechi pe care le cunosc. Mă critică mereu, mă ajută mereu, este mereu alături de mine şi face tot ce poate pentru a-mi stimula creativitatea.

A construit o casă pentru noi, îi place să facă lucruri cu mâna lui, este extrem de atent la detalii şi simte nevoia să controleze tot ce ar putea să modifice rezultatul final al lucrurilor pe care le face sau la care participa. Este foarte sufletist deşi nu arată asta niciodată, pare de fier dar e şi sensibil”, spunea Paula Seling într-un interviu despre soțul său.

citește și...