O celebră infuenceriţă s-a căsătorit cu ea însăși. La 3 luni de la decizia care a uluit întreaga lume, brazilianca a decis să divorţeze

29.11.2021, 18:31
O celebră infuenceriţă s-a căsătorit cu ea însăși. La 3 luni de la decizia care a uluit întreaga lume, brazilianca a decis să divorţeze

Cris Galera este un model și influencer brazilian celebru, care a ajuns pe titlurile publicațiilor din întreaga lume pentru că s-a căsătorit cu ea însăși. Dar acum povestea de dragoste a braziliancei pare să fi ajuns deja la sfârșit: Tânăra de 33 de ani a decis să ceară divorțul. De la ea însăși.

Născută în 1987, Cris Galera (născută Cristiane Galera) este un model de lenjerie intimă și influenceriță originară din Sao Paulo, Brazilia. A lucrat în unele programe TV ale comedianului brazilian Danilo Gentili și în 2021 a participat la reality show-ul Bela do Verão. În California, ea este cunoscută că editorialist și este invitata unor emisiuni TV celebre.

În 2021, Cris Galera a apărut pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. La începutul anului, de fapt, fotomodelul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că s-a căsătorit cu „ea însăși”:

 

De ce a ales să se căsătorească cu ea însăși

Femeia și-a motivat gestul uluitor prin faptul că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru ea.

„Îmi sărbătoresc dragostea pentru mine și vreau să inspir și alte femei să-și crească stima de sine!” , scrisese ea într-o postare, unde era îmbracată cu o rochie albă lungă și senzuală.

Abia după 90 de zile, însă, căsătoria a fost „dizolvată”, iar ea însăși a recunoscut că a decis să rupă „uniunea fericită cu ea însăși” pentru a se deschide către o nouă relație cu o persoană deosebită.

Femeia a avut un alt discurs în momentul în care a divorțat

„Am fost fericită cât a durat, am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe cineva mai special”, a spus supermodelul pe rețelele de socializare.

Cris Galera a început să practice boxul.

„Mărturisesc că puterea pe care am învățat-o de la box mi-a fost mai ușor să-mi mențin anumite poziții sexuale. Trebuie să experimentez poziții provocatoare pe care nu le-am mai putut face niciodată”, a spus Crist Galera, în trecut, conform dailystar.com.

citește și...