Planurile lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”O să îi refac mormântul”

07.12.2021, 13:27
Planurile lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”O să îi refac mormântul”
Planurile lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”O să îi refac mormântul”

Aurel Pădureanu, cel care i-a fost soț regretatei interprete de muzică de petrecere Cornelia Catanga, a dezvăluit că are de gând să refacă mormântul acesteia de la Cimitirul Ghencea Civil. ”O să îi refac mormântul, o să-l cimentez. Ea nu voia să fie înmormântată direct în pământ”, a explicat Aurel Pădureanu într-un interviu.

Aurel Pădureanu suferă enorm după moartea partenerei sale de viață, interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga.

Artistul merge frecvent la cimitir și a declarat, pentru playtech.ro, că intenționează să refacă mormântul soției sale de la Cimitirul Ghencea Civil.

Planurile lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Din cauza pandemiei, atunci nu a fost timp să îi fac cavou, va fi gata anul viitor”

”Merg la cimitir ca să îi aprind o lumânare, să îi pun flori. Acolo, lângă ea, mă simt bine. O să îi refac mormântul, o să-l cimentez. Ea nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Dar, din cauza pandemiei, atunci nu a fost timp să îi fac cavou, va fi gata anul viitor. Tot acolo îmi voi face și mie un loc de veci, vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică. Îi era tare teamă de singurătate”, a spus Aurel Pădureanu.

”De dragul lui Alex, fiul meu, un mare pianist, un talent rar întâlnit, mă străduiesc să merg mai departe. Zâmbesc ca să zâmbească și el. Însă doar noi doi știm ce este în sufletul nostru. Alex va pleca în America, poate că anul viitor, pentru o carieră de muzician, dar încă nu se poate desprinde de locurile acestea, de mormântul măicuței lui. Voi merge și eu în America pentru câteva luni, însă aici vreau să mor, în țara mea, să fiu îngropat lângă marea mea iubire. Când mi-e dor de Cornelia, îi îmbrățișez hainele, încă mai păstrez parfumul ei”, a mai spus soțul regretatei artiste Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...