Planurile Gabrielei Cristea pentru 2022. ”Să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată”

30.12.2021, 14:42
Planurile Gabrielei Cristea pentru 2022. ”Să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată”
Planurile Gabrielei Cristea pentru 2022. ”Să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, a explicat care sunt planurile sale și ale familiei ei pentru anul 2022, care stă să înceapă. ”Să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată. O dată este suficient, să stea la el acasă!”, a declarat, printre altele, prezentatoarea, la o emisiune de televiziune.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

În cadrul show-ului ”Mămici de pitici cu lipici”, Gabriela Cristea a dezvăluit ce își dorește pentru ea și familia sa în anul care vine.

Planurile Gabrielei Cristea pentru 2022. ”Să se ducă pandemia să putem să ne apucăm de proiecte cât mai frumoase și să ne fie totul cât mai ușor”

Gabriela Cristea a afirmat că își dorește să înceapă anul viitor cu o vacanță, dar vrea ca atât ea, cât și partenerul ei de viață să aibă mai multe proiecte în plan profesional.


„Hainele sunt călcate, să vină Revelionul. Doamne, pentru noul an avem super planuri. Vreau să începem anul cu o vacanță. Ne dorim cât de repede putem să plecăm într-o vacanță. Îmi doresc să ne relaxăm foarte mult anul ăsta și să petrecem cât mai mult timp împreună. Să se ducă pandemia să putem să ne apucăm de proiecte cât mai frumoase și să ne fie totul cât mai ușor pentru că din păcate, atât cariera mea, cât și cariera lui Tavi au fost afectate din cauza pandemiei. Ne dorim să fim sănătoși și să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată. O dată este suficient, să stea la el acasă! Să fim fericiți și să ne iubim”, a declarat Gabriela Cristea, citată de spynews.ro.

citește și...