Planurile Anamariei Prodan. ”Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac”

17.06.2020, 13:12
Planurile Anamariei Prodan. ”Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac”

Anamaria Prodan a dezvăluit ce planuri are în ceea ce privește viitorul.

Impresara Anamaria Prodan este cunoscută și pentru faptul că atunci când își propune ceva nu se lasă până nu realizează ce vrea.

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor!

Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor”, a declarat vedeta într-un interviu, potrivit spynews.ro.

În ceea ce privește o eventuală retragere, celebra impresară a afirmat:

„Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90… că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arăt și mai bine, deci nu mă retrag”.

 

Impresara susține că ea și soțul său nu s-au certat niciodată

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Anamaria Prodan explica, într-un interviu, că nu s-a certat niciodată cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

„În toţi aceşti ani de căsnicie nu ne-am certat niciodată. Că mă mai enervez, că avem păreri contradictorii, dar nu dormim niciodată supăraţi.

Nu se întâmplă ca celălalt să plece într-o altă cameră sau să luăm o pauză, la noi nu există aşa ceva. Aş dori tuturor o relaţie ca a noastră, bazată pe încredere, respect, dragoste, este ceva unic.

Reghe este sufletul meu pereche. Dacă visez ceva noaptea, îmi ia ziua”, a declara celebra impresara.

citește și...