FOTO / Ipostaza în care s-a afișat Anamaria Prodan în fața fanilor. Fotografiată în cadă!

13.05.2020, 11:25
FOTO / Ipostaza în care s-a afișat Anamaria Prodan în fața fanilor. Fotografiată în cadă!
FOTO / Ipostaza în care s-a afișat Anamaria Prodan în fața fanilor. Fotografiată în cadă!

Anamaria Prodan s-a afișat într-o ipostază plină de senzualitate în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare. Impresara s-a lăsat fotografiată în cadă.

Într-o fotografie pe care a făcut-o publică pe contul său de socializare, Anamaria Prodan apare în cadă. Vedeta s-a lăsat fotografiată în timp ce făcea baie.

Ipostaza în care apare Anamaria Prodan este una plină de senzualitate. Impresara a avut însă grijă să nu lase la vedere mai mult decât ar fi vrut, fiind acoperită cu spumă.

Fotografia a atras mii de like-uri din partea celor care o urmăresc pe vedetă pe rețelele de socializare. De altfel, impresara obișnuiește să se pozeze în tot felul de ipostaze provocatoare care fac deliciul fanilor pe care îi are în mediul online, deloc puțini la număr.

Anamaria Prodan se află în Dubai, alături de familia sa.

Are două mariaje la activ

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

”Îl văd pe Reghe proiecţia tatălui meu”

Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf formează un cuplu extrem de unit. Impresara și-a lăudat soțul la emisiunea ”Xtra Night Show”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Vedeta a mărturisit că se bucură de susținerea partenerului ei de viață în tot ceea ce face.

”Am lângă mine oameni foarte dragi care mă susţin să merg mai departe. Am soţul care mă susţine fără cuvinte, îl văd pe Reghe proiecţia tatălui meu”, a afirmat impresara.

citește și...