Planurile lui Theo Rose. ”Strâng bani şi pentru casă acum”

20.11.2021, 15:35
Planurile lui Theo Rose. ”Strâng bani şi pentru casă acum”
Planurle lui Theo Rose. ”Strâng bani şi pentru casă acum”

Cântăreața Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, are planuri foarte bine stabilite. După ce și-a cumpărat mașină, artista, în vârstă de 24 de ani, a mărturisit că acum strânge bani pentru a-și cumpăra casa ei. ”Strâng bani şi pentru casă acum. Îmi doresc să-mi construiesc casa mea, pe pământ”, a spus vedeta.

Theo Rose este extrem de determinată în ceea ce privește planurile pe care le are. Acesta a dezvăluit, pentru click.ro, că face economii pentru a-și putea cumpăra o casă.

”Am multe piese pregătite pentru care n-am apucat să filmez videoclipuri. Am avut tot felul de colaborări şi n-am mai lansat nimic pe canalul meu de Youtube. Am avut toată vara cântări, dar am pierdut două săptămâni când am avut COVID. Cu ajutorul lui Dumnezeu ne revenim uşor-uşor”, a declarat artista.

Planurle lui Theo Rose. ”Eu nu simt că trag tare pentru banii ăştia, deşi este o muncă grea, să cânţi în fiecare zi este greu, este obositor”

Theo Rose a reușit să își ia mașină și este foarte încântată. ”Sunt foarte mulţumită de maşină pentru că are toate dotările de care are nevoie o femeie, cât să nu-şi bată capul, suficient de înaltă cât să călărească bordurile din Bucureşti. Este o maşină frumoasă şi finuţă. Anul ăsta îmi doresc să fiu sănătoasă pentru că atunci când nu te străduieşti să faci bani, ei atunci vin spre tine. Atunci când faci totul cu drag şi relaxare. Asta-i cheia succesului: să faci cu plăcere tot ceea ce faci”, a afirmat ea.

”Eu nu simt că trag tare pentru banii ăştia, deşi este o muncă grea, să cânţi în fiecare zi este greu, este obositor, în primul rând. Este un schimb de energie care te consumă. Dar la final sunt şi fericită, şi cu banii în buzunar. Îmi doresc o casă a mea, maşina era o investiţie pe care trebuia să o fac pentru că eu călătoresc foarte mult la concerte. Strâng bani şi pentru casă acum. Îmi doresc să-mi construiesc casa mea, pe pământ. Ne dorim copii, dar nu ne grăbim”, a mai spus cântăreața.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani.

Întrebată dacă a fost cerută de soție, Theo Rose a răspuns: ”Alex e la muncă… da nici nu visez la chestia asta. Se întâmplă lucruri în viața mea, nu știu dacă asta m-ar face fericită acum. Suntem bine, viețile noastre personale, profesionale sunt OK, nu stau acum să-mi fac planuri, că n-am timp. Dacă o fi o perioadă în care să meargă așa și așa cu muzica, o să zic hai să mai facem și noi un eveniment”.

citește și...