“Plănuiesc să-mi cumpăr o mașină de 165.000 de lire sterline de Crăciun – dar nu știu să conduc”. Povestea adolescentei care a devenit milionară la vârsta de șase ani

23.12.2022, 17:45

Isabella Barrett este o milionară în vârstă de 16 ani care nu a cerut familiei sale nimic de Crăciun – pentru că are bani să-și cumpere tot ce vrea pentru ea. “Sunt milionară la 16 ani și plănuiesc să-mi cumpăr o mașină de 165.000 de lire sterline de Crăciun – dar nu știu să conduc”.

În timp ce mulți adolescenți cer cadouri din belșug de Crăciun, o adolescentă și-a lăsat lista de dorințe încercată în acest sezon festiv.

Nu pentru că vrea să fie surprinsă, ci pentru că nu mai are ce să cumpere pentru ea, transmite dailystar.co.uk.

Alocație săptămânală de 25.000 de lire sterline

Fosta regină a frumuseții Isabella Barrett, în vârstă de 16 ani, a declarat familiei sale că nu își dorește nimic de Crăciun în acest an, deoarece alocația sa săptămânală de 25.000 de lire sterline îi permite să cumpere tot ce își dorește.

După ce a devenit milionară la vârsta de doar șase ani, după ce și-a înființat propria companie de îmbrăcăminte, adolescenta care a jucat în Toddlers and Tiaras a dus de atunci o viață de lux.

Avere de 1,7 milioane de lire sterline

Cu brandul său House of Barretti, 55 de coroane câștigătoare și 85 de titluri de concurs la activ, Isabella nu este străină de succes – mai ales acum, când se estimează că are o avere de 1,7 milioane de lire sterline.

Dar asta înseamnă că achiziționarea de cadouri pentru adolescentă poate fi dificilă, deoarece nu are nicio problemă în a-și finanța dorințele și nevoile – și plănuiește să se răsfețe cu o mașină de 165.000 de lire sterline de Crăciun.
“Deci, fie că este vorba de pantofi scumpi , sau haine, eu doar iau ceea ce îmi place atunci când văd!”

Deși Isabella abia a împlinit 16 ani în acest an, ea vrea să pună mâna pe un vehicul de lux înainte de a trece testul, ca un cadou pentru ea însăși.

“Îmi voi cumpăra prima mașină luna aceasta. Ideal ar fi un Lamborghini Urus sau Huracan.”

Dar nu totul este atât de măreț în viața Isabelei, deoarece ea a împărtășit că Crăciunul este un moment în care familia Barrett se reunește pentru a petrece timpul tradițional de calitate în familie.

“Crăciunul este imens pentru marea noastră familie italiană”, a explicat adolescenta mega-bogată.
“Facem totul… decorăm, avem întâlniri de familie toată luna și mâncăm mult. Este o perioadă distractivă a anului. În Ajunul Crăciunului vom face o mare cină italiană cu pește în Rhode Island, acasă la familia mea, apoi vom merge la slujba de la miezul nopții”.

Garderoba ei este plină de echipament de designer, care constă în cele 14 treninguri de designer și 60 de perechi de pantofi.

Fashionista care a intrat în lumea concursurilor la o vârstă fragedă a vrut inițial să fie profesoară înainte de a pune ochii pe beneficiile lumii pline de farmec care a catapultat-o într-o femeie de afaceri și model de succes.

Ea a câștigat chiar și primul milion de euro înainte de a părăsi școala primară!

Și și-a făcut un renume și pe rețelele de socializare, cu un număr impresionant de 1,6 milioane de urmăritori pe Instagram.
Ea a declarat pentru Mirror: “Mă simt minunat pentru că știu că toată lumea mă admiră, ceea ce este o mare responsabilitate. Fanii mei mă iubesc, îmi spun că sunt foarte cool și foarte drăguță – nu e nimic care să nu-mi placă când sunt faimoasă.”

citește și...