Viața incredibilă a adolescentei care cheltuie 25.000 de lire sterline pe săptămână. “Nu există nimic care să nu-mi placă”

13.07.2022, 15:58

O multimilionară în vârstă de 15 ani a povestit despre ultimele sale luni istovitoare, care au constat în plimbări cu elicopterul, iahturi și diamante. Adolescenta cheltuie 25.000 de lire sterline pe săptămână. “Fanii mei mă iubesc, îmi spun că sunt foarte cool și pur și simplu foarte drăguță – nu există nimic care să nu-mi placă în a fi faimoasă”

Isabella Barrett, care avea doar șase ani când a început să ducă o viață de lux, a intrat pe Instagram, unde a postat un scurt videoclip în care își arată programul agitat.

În scurtul clip, Isabella, care este din SUA, poate fi văzută îmbrăcată într-un costum alb în timp ce pozează în fața unui elicopter, înainte de a admira priveliști uluitoare odată urcată la bord, transmite The Sun.

Viața incredibilă a adolescentei

După ce a ajuns la destinația dorită, ea este văzută întinzând un teanc de bancnote de 100 de dolari pe braț și arătând în fața camerei un colier de diamante orbitor.

Apoi, modelul defilează la o prezentare de modă și reușește să se strecoare la mai multe evenimente pe covorul roșu – inclusiv la evenimentul aniversar al lui Adil C la Fountain LA Luxury din Los Angeles, California.

Adolescenta cheltuie 25.000 de lire sterline pe săptămână

Isabella este văzută, de asemenea, participând la Miss USA Connecticut și își completează programul încărcat cu o excursie la popularul festival de muzică Coachella.

Adolescenta are bani de buzunar de 25.000 de lire sterline pe săptămână, s-a bucurat de cine cu homar și de un șofer personal de la vârsta de șase ani.

Ea a devenit milionară după ce și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte și bijuterii în urma apariției sale în emisiunea americană de succes TLC, Toddlers and Tiaras.


De atunci, a fost model la Săptămâna Modei de la New York și și-a înființat propriul brand House of Barretti.
Averea estimată a Isabellei este de aproape 2 milioane de dolari.

Tânăra obsedată de modă are peste 1,6 milioane de urmăritori și a apărut într-un documentar Amazon, The Next Big Thing.

Isabella a declarat pentru Mirror: “Mă simt minunat pentru că știu că toată lumea mă admiră, ceea ce este o mare responsabilitate. Fanii mei mă iubesc, îmi spun că sunt foarte cool și pur și simplu foarte drăguță – nu există nimic care să nu-mi placă în a fi faimoasă”.

 

 

citește și...