O adolescentă milionară are o colecție de mașini de 391.000 de lire sterline și patru case. “Cei mai mulți bani pe care i-am cheltuit vreodată într-o singură zi au fost 450.000 de dolari”

07.09.2022, 14:51

Linsey Donovan, care a devenit multimilionară la vârsta de 19 ani, și-a arătat stilul de viață somptuos în care deține o colecție de mașini de 391.000 de lire sterline, patru case și dormitoare pentru cățeii ei. “Cei mai mulți bani pe care i-am cheltuit vreodată într-o singură zi au fost 450.000 de dolari”.

O adolescentă care a devenit multimilionară la doar 19 ani a vorbit despre stilul ei de viață luxos și despre cele mai extravagante achiziții de până acum.
Linsey Donovan a crescut în Maryland, America, fără prea mulți bani, însă când s-a mutat în Florida la vârsta de 18 ani a făcut o mică avere din modeling pe rețelele de socializare – iar acum valorează o sumă impresionantă.

“Am cheltuit 391.000 de lire sterline pe mașini, am patru case și chiar și câinii mei au propriul lor dormitor”

Linsey Donovan, acum în vârstă de 23 de ani, a început să-și investească banii în case, iar acum deține un portofoliu imobiliar care îi  va face pe toți invidioși.

A crescut în Maryland, SUA, fără prea mulți bani, dar când s-a mutat în Florida la 18 ani, totul s-a schimbat, potrivit dailystar.co.uk.

“Cei mai mulți bani pe care i-am cheltuit vreodată într-o singură zi au fost 450.000 de dolari”

Linsey, acum în vârstă de 23 de ani, a început să-și investească banii în diverse case, iar acum deține un portofoliu imobiliar la care majoritatea oamenilor ar putea doar să viseze.

Într-un nou interviu pentru Truly, Linsey a declarat: “În prezent dețin patru proprietăți, iar proprietatea mea imobiliară valorează peste 7 milioane de dolari”.

Cu toate acestea, pe lângă faptul că își cheltuiește banii cu înțelepciune, Linsey i-a mai spus lui Truly că îi place să se răsfețe din când în când – și că a cheltuit o sumă impresionantă de 391.000 de lire sterline pe mașini.

Linsey, care vorbea din casa ei de 2 milioane de dolari, a continuat: “Cheltuiesc bani pe proprietăți imobiliare, machiaj și haine. Cei mai mulți bani pe care i-am cheltuit vreodată într-o singură zi ar fi 450.000 de dolari, iar astăzi voi prezenta cele mai extravagante achiziții ale mele”.

Linsey a spus că este mândra posesoare a unui Mercedes S65 V12 de lux, care a costat 250.000 de dolari. Ea și-a amintit cum, atunci când a vrut să-l cumpere la 19 ani, “toată lumea a crezut că este nebună”, dar a fost hotărâtă și a condus până în Miami pentru a pune mâna pe chei.

Dar Mercedes-ul este departe de a fi singura mașină pe care o deține Linsey. Ea și-a cumpărat recent un “camion de vis” în valoare de 100.000 de dolari.

Camionul este parcat pe aleea proprietății pe care a cumpărat-o când avea doar 20 de ani, care se mândrește cu atât de mult teren încât are animale de fermă care trăiesc pe ea – inclusiv calul ei – o piscină spațioasă și chiar un dormitor pentru fiecare dintre câinii ei.

Linsey a explicat: “Am cea mai mare casă de pe întregul lac. Mă simt ca o prințesă intrând în fiecare zi în această casă frumoasă cu tavane înalte pe lac. Mă simt ca o prințesă intrând în fiecare zi în această casă frumoasă”.

Linsey, care speră să se modernizeze și să se mute într-o casă de două ori mai mare decât cea actuală, este, de asemenea, mândra posesoare a unei motociclete de 20.000 de dolari, a unui pian de 30.000 de dolari și a unei rochii de 3.000 de dolari făcută special pentru Kim Kardashian.

Femeia de afaceri a concluzionat: “Mă simt foarte bine să pot cumpăra orice vreau și să nu trebuie să mă îngrijorez de preț, pentru că am crescut foarte conștientă de bani și de valoarea dolarului. Încă înțeleg asta, dar să am mai multă libertate financiară este uimitor.”

 

citește și...