Piticu’ de la trupa Simplu, tătic pentru a doua oară. ”Ce fericit o să fiu”

11.04.2021, 13:37
Piticu' de la trupa Simplu, tătic pentru a doua oară. ”Ce fericit o să fiu”
Piticu' de la trupa Simplu, tătic pentru a doua oară. ”Ce fericit o să fiu”

Piticu, fostul membru al trupei Simplu, se pregătește să devină tătic pentru a doua oară.

Bucurie mare în familia lui Ionuț Dumitru, cunoscut drept Piticu de la trupa Simplu. Acesta urmează să devină tătic pentru a doua oară.

Piticu și soția sa mai au împreună o fetiță de cinci ani. Artistul va deveni tătic pentru a doua oară luna viitoare.

Piticu de la trupa Simplu, tătic pentru a doua oară. Va avea tot fetiță

Piticu a dezvăluit la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, că va avea tot o fetiță.

”În luna mai, la sfârșitul lui mai (nr. voi fi tată). Tocmai ieri am fost la consult cu soția și ne-a zâmbit mereu. O să am două fetițe, îți dai seama ce fericit o să fiu. Noi ne-am dorit foarte mult să facem o fetiță, mai mult și-a dorit Dariana, fetița noastră, are 5 ani acum. Acum o pregătim să nu fie geloasă, vedem când se va întâmpla. Mămica este foarte bine, este mult mai bine decât la Dariana”, a declarat Ionuț Dumitru, relatează spynews.ro.

Piticu a mărturisit că își mai dorește copii. ”Dacă Dumnezeu vrea să mai facem încă unul și încă unul, atunci mai facem”, a spus acesta.

Trupa Simplu s-a bucurat de mare succes la începutul anilor 2000

Simplu a fost o formație înființată la București, în 2000, prin fuziunea formațiilor Mesaj Nou – din care făceau parte CRBL (Eduard Andreianu), Francezu (Viorel Alexe), Piticu (Ionuț Dumitru), Omu’ Negru (Laurențiu Ionescu) și Extreme – din care făceau parte Vaceff Braun Alexandru (Taz) și Dumitriu Constantin Mircea (Bebico).

La scurt timp, în trupă a fost cooptat și Smiley, vocalistul grupului, și au lansat mai multe hituri, printre care „Să zburăm spre cer”, „O secundă” și „Jumătatea ta”. Formația Simplu a scos pe piață primul album, „Provocarea”, în anul 2000.

În anul 2011, formația a lansat ultimul album, iar de atunci fiecare membru și-a început o carieră pe cont propriu.

 

 

citește și...